Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 27-03 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - June - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 27-03 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 27-03 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-03 Iulie 2015. Rac 27-03 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 27-03 Iulie 2015

Zodia Racului are parte de doua tranzite puternice – Soarele si Marte – care ii dinamizeaza pe nativi, dandu-le harnicie, responsabilitate, implicare si rabdare.
Dar, chiar daca le da un impuls legat de executarea unor sarcini de serviciu sau treburi de familie, totusi, epuizarea si oboseala isi vor pune amprenta pe fizicul dar si pe psihicul lor. De aceea, la sfarsitul saptamanii viitoare se vor simti plictisiti, enervati, hartuiti de soarta si totodata nemultumiti de propria lor prestatie, vazand ca nu mai prididesc cu munca si, in loc, ca existenta lor sa fie mai simpla, ea se tot complica prin acumularea de noi evenimente carora trebuie le dea curs si sa le gaseasca rezolvare.
La toate acestea se adaoga influxul suprasolicitant al fazei de Luna Plina in Capricorn, care are menirea de a rascoli relatiile parteneriale, de a pune in evidenta tot ceea ce nu merge, nu functioneaza corect, obligandu-i sa ia, in cele din urma, atitudine. De aceea, in casa, in afaceri, in procese, sau in orice alt tip de parteneriat, se pot amplifica divergentele sau se pot isca conflicte bazate, cel mai frecvent pe diferenta de stil, metoda si interese – din dupa-amiaza zilei de 1 iulie pana pe 3 iulie seara.

Intre 27 si 29 iunie sufletul lor poate trece prin stari mai acute sau mai difuze de tristete, de gelozie, de amaraciune. Este vorba de planul sentimental care, hipertrofiat din punct de vedere astrologic, nu le da pace. Excelente relatiile de munca sau consecintele banesti ale unor activitati remunerate( intre 29 iunie si 1 iulie). Bune, probleme financiare ori castigurile nesperate ori mai greu de contabilizat. Atentie, pentru toti nativii, indiferent de varsta, la mesajele din prejma zilei de 2 iulie care privesc chestiunile importante de viata.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI