Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 6-12 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 6-12 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 6-12 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Iunie 2015. Rac 6-12 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 6-12 Iunie 2015

Față de lunile anterioare, cerul astral al acestor nativi s-a limpezit de-a binelea. Harta cerului pentru perioada cuprinsă între 6-12 iunie nu le aduce provocări, dimpotrivă o serie de ipostaze pe care le pot specula inteligent în favoarea lor.
Intrarea planetei Venus, Micul Benefic, în casa a II-a a banilor obținuți din muncă, poartă premizele unor posibile avantaje bănești care decurg din muncă și activități retribuite sau posibilitatea de a echilibra regimul plăților și recuperării unor sume de bani în varii situații (compensații, despăgubiri, gratificații etc.). Între 6 și 8 iunie situația favorabilă care se reflectă dinspre casa a II-a spre casa a VIII-a a banilor care vin în urma unor relații cu oameni și instituții se îmbogățește cu tot felul de surprize sau ipostaze inedite de viață care îi pot permite câte unui nativ să rezolve o situație, până nu demult delicată, într-un chip care nu ridică riscuri suplimentare și efort. De la caz la caz, aceste rezolvări pot avea ceva spectaculos prin felul în care se petrec sau poate condițiile care se pun pentru a se rezolva cumva o finanțare, un împrumut, un ajutor sunt dintre cele mai puțin obișnuite. Din 8 iunie după-amiaza și până pe 10 iunie seara, Racii se lasă

duși de valurile gândurilor, meditațiilor, trăirilor subiective, impresiilor. Unii le pot valorifica în chip util, creativ alții doar învață și se șlefuiesc spiritual. Pe 11 și 12 iunie, Luna, guvernatorul lor, va tranzita Berbecul, respectiv casa a X-a și, de acolo, va arunca provocări și premize ale unui nou care se poate instala în viața lor, în meserie sau în regimul demnităților, oarecum forțat sau brutal.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI