Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Rac 7-13 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Urania Horoscop Rac

Horoscop Urania Rac 7-13 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Rac in perioada 7-13 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Februarie 2015. Rac 7-13 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 7-13 Februarie 2015

Viața Racilor prezintă două zone de intensitate astrală. Pentru unii se poate valorifica o direcție mai veche, ce continuă sau se reia ori se dezvoltă.
Este partea deranjantă a existenței lor de fiecare zi, cu blocaje, cu hopuri, dar și nevoia imperioasă de a le rezolva. Altă direcție privește capacitatea de a se exprima în public sau în fața unei comisii, ceea ce nu e prost aspectat. Unii chiar pot excela, impresiona sau convinge. La nivelul micii școlarități, pot apare însă o

serie de situații care să le pună piedici. Mici. Pentru a evita o serie de eșecuri prezumptive, părinții trebuie să supravegheze foarte atent pregătirea școlară și extra școlară a copiilor, cu atât mai mult cu cât, în joc, nu este activitatea firească de zi cu zi, ci dezvoltarea unor laturi artistice (un talent literar, artistic, muzical etc.). Între 8 și 10 februarie unii se pot confrunta cu chestiuni de principiu, de moralitate, de stabilitate sau de metodă în relația cu părinții, cu familia din care provin și cu toate chestiunile legate de avere, în general. Între 10 și 12 februarie, nativii acestui semn zodiacal par legănați de astre. Soarele lor, în trigon cu Luna în Scorpion, ambele alcătuind trigoane cu planetele din Pești, îi smulg (ori îi „răpesc”) din cotidian, din rutină, din banal și-i propulsează într-un teritoriu curat, frumos, ideal, de mare spiritualitate. De aceea, acest răstimp poate fi luat în calcul pentru purificări spirituale, pentru exerciții de voință, pentru limpezirea minții și „spălarea”sufletului.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI