Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 13-19 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 11 - June - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 13-19 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 13-19 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Iunie 2015. Sagetator 13-19 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 13-19 Iunie 2015

Este ultima săptămână când, așa retrograd cum e acum, saturn se va mai afla în semnul zodiacal al Săgetătorului. Din 16 iulie această planetă, aflată în mișcare aparent retrogradă, se va afla în Scorpion, semn pe care îl va tranzita până pe 18 septembrie a.c. când va reintra în Săgetător.
Această ipostază astrală le va permite nativilor acestui semn de Foc să aibă ultimele contacte cu aspectele de viaţă discrete, tăinuite, să aibă o serie de revelaţii cu privire la necunoscutul din viaţa lor sau să se dumirească de ce li s-au întâmplat, la un moment dat, o serie de evenimente fără explicaţie logică. Zilele de 13 şi 14 iunie îi transformă în nişte hărnicuţi. Mai agitate sunt zilele de 15 şi 16 iunie când se formează şi faza de Lună Nouă pe casa a VII – a, ceea ce poate aduce nu una sau două noutăţi ci chiar mai multe evenimente, de importantă diferită pentru nativ, dar care să-l solicite măcar pentru nevoia de a face un efort de înţelegere sau de a se adapta noilor condiţii create. Uneori dinamica acestor schimbări este conflictuală, alteori solicitantă sau dătătore de nervi. În plan relaţional şi/sau juridic noutăţile sunt la ordinea zilei. Pe 17 şi 18 iunie preocupările lor sunt

legate de conservarea unor bunuri mobile sau imobile, a unui patrimoniu de familie sau asupra deciziilor pe care trebuie să le ia împotriva voinţei lor, ceea ce îi enervează sau întristează (se despart greu de lucrurile de care s-au ataşat sentimental, acelea funcţionând ca amintiri de familie). Din 19 iunie după-amiaza, cei mai mulţi Săgetători vor fi preocupaţi de drumuri, relaţii şi contacte cu străinii şi străinătatea ori de cadrele legale în care trebuie să se înscrie pentru a rezolva chestiuni oficiale.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI