Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 20-26 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 18 - June - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 20-26 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 20-26 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Iunie 2015. Sagetator 20-26 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 20-26 Iunie 2015

Săgetătorii continuă să se simtă bine, să fie motivați, entuziaști, energici, drept care se pot implica într-o serie de activități care fie le dau satisfacție imediată (plăceri, distracții, sport, aventuri), fie le dau posibilitatea de a face pași mari pe calea afirmării de sine prin știință, carte, cultură.
Pregătire profesională. În această din urmă ipostază, suportul astral este remarcabil și, poate de aceea, unele succese au un aer „fulminant”. Între valoare, succes și funcție ori stau profesional lucrurile par să meargă mână în mână. Cei care apucă acum să-și consolideze situația profesională, să cucerească un loc important de muncă, se pot dezvolta spectaculos. Zile excepționale: 20 și 21 iunie. Între 22 și 24 iunie dimineața pot apărea, mai mult decât în alte, momente ale anului, probleme administrative, mici încurcături, verificări de rutină, gesturi necesare pentru a consolida un proces al muncii sau demersurile publice. Un mic ajutor, o echilibrare sau o nuanțare necesară într-un șir de gesturi și atitudini ale nativilor pot veni din partea cunoscuților care îi pot domoli ori împiedica să greșească. Eventual, cereți ajutorul. Casa a VIII-a a banilor începe, din 21 iunie, pentru o lună de zile, să

fie importantă, acaparându-le gândurile și existența de fiecare zi. În acest sector se va adăuga, din 24 iunie, și influxul planetei Marte. Se poate naște, uneori din senin, o bătălie pe bunurile personale (cu oamenii legii sau instituțiile statului), pe avere (cu rudele), pe venituri din exploatarea unor instalații, utilaje, bunuri funciare etc. (cu străinii – de ex. cu vecinii). Un motiv ar putea fi o dușmănie mai veche, o ranchiună ce alimentează dorința acelora de revanșă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Miercuri, 23.01.2019 Luna în Balanţă. Purificarea cu ceai va face mi¬nuni cu interiorul organismului, dar şi cu aspec¬tul exterior: e bine să bem azi mult ceai verde sau de urzică. Sfat culinar: conopidă la cuptor.

23 ianuarie - Sir Francis Bacon, D.W. Griffith, Ann Sothern, Piper Laurie, Bill Bixby, Sam Cooke, Joseph Wambaugh, John Hurt, Steve Perry, Linda Blair, Michael Kelland Hutchence, Diane Lane, Willa Ford, Willi Baumeister, Francis Picabia, Robyn Richards, Elena Ghica {Dora D'lstria), Camelia Dăscălescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI