Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2015

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 21-27 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Februarie 2015. Sagetator 21-27 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 21-27 Februarie 2015

Zodie care continuă să trăiască intens, dar nici pe departe atât de neplăcut, de solicitant sau de periculos cum li se întâmplă nativilor aparţinând altor semne, pe acelaşi context astral. Casa plăcerilor este de-a dreptul invadată de influxurile unor planete care Săgetătorilor le sunt avantajoase.
Astfel, Marte în Berbec, în domiciliu, se mişcă într-un chip special, în casa lor a V-a, le dă “foc la inimioară”, chef de aventură, disponibilitate pentru a face cuceriri, pentru a-şi verifica şarmul şi succesul,

pentru a face schimbări în viaţa lor, pentru a experimenta plăcerea “alternativelor”, pentru a se cunoaşte pe ei mai bine, într-o anume etapă de viaţă. Venus în Berbec, în conjuncţie cu Marte, nu face decât să sporească cheful de a “gusta” din plăcerile vieţii: mâncare, băutură, dans, glume, chef, voie bună.
Sunt intens motivate şi preocupările sportive, de unde şi dorinţa lor de a lăsa în orice moment totul baltă şi a se duce unde li se oferă o ocazie sau o invitaţie: la munte, la schi, în excursie etc. Teoretic, toate sporturile sunt bine exprimate astral pentru cei care şi-au făcut din sport o preocupare constantă sau o profesie.
E momentul unor victorii spectaculoase, a unor recorduri, a unor rezultate de excepţie în concursuri, întreceri, gale etc. Femeile cunosc şi ele aceste impulsuri, doar că acestea fiind exprimate mai intens, ele le pot colora reacţiile, manifestările sau întregul comportament cu o notă aspră, brutală, masculină, nu o dată exagerată, ceea ce nu ar fi în avantajul celor mai excentrice fiinţe. Cei cu funcţii pot începe să se confrunte cu situaţii neplăcute pentru următoarele două săptămâni.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI