Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2017

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 21-27 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Sagetator 21-27 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), universul interior va fi populat de umbre si ganduri deloc constructive: indoiala, neincredere, dorinta de a renunta la un proiect sau la o relatie, frica de necunoscut, teama de consecinte din perspectiva unor decizii radicale, etc.
Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, etapa mult mai buna si diferita de fata de zilele anterioare: Sagetatorii vor capata incredere in fortele proprii, in logica lor, in dreptatea sau justificarea

cauzei lor, in valoarea unor proiecte personale. Daca, in urma cu niste zile, erau depresivi si demoralizati, avand tendinta sa cedeze fara lupta, acum, dimpotriva, ei se vor mobiliza pentru a sustine un factor de evolutie sau macar de stabilitate din existenta lor.
Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, cei mai multi nativi, care au un mod de viata obisnuit, isi fac calcule, numara banii, isi restrang cheltuielile, amana o serie de gesturi care costa. Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), Luna va incepe sa traverseze casa a III-a a comunicarii si educatiei primare, pregatindu-se de faza Lunii Noi in Varsator care va avea lor la inceputul zilei de 28 ianuarie.
Dar, fiorii acestui moment se vor simti deja. O anume febrilitate in starea de spirit, asteptarea infrigurata a unui eveniment pe care il presimt, toate acestea au darul de a-i transforma in niste fiinte sensibile, nu o data nervoase. Sagetatorii le vor parea unor agitati, vorbareti, nerabdatori. Felul lor de a raspunde la stimuli, provocari sau chiar participarea la dialog va fi marcata de aceste premize afective.
De aceea, in acest rastimp ar fi bine sa se evite dialogurile oficiale, declaratiile, interviurile sau replicile publice. Deplasarile se pot contramanda peste noapte sau, dimpotriva, nevoia unei deplasari poate sa se iveasca pe neasteptate, in buna traditie a surprizei si contradictiei patronata de Varsatorul activat, acum, de tranzitul puternic al Soarelui.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI