Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 28-3 Noiembrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 27 - October - 2017

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 28-3 Noiembre 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 28-3 Noiembre 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Noiembre 2017. Sagetator 28-3 Noiembre 2017

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 28-3 Noiembre 2017

Intre 28 şi 30 octombrie dimineaţa, Săgetătorii pot avea intuiţii sau pot face conexiuni interesante plecând de la o informaţie care aruncă o lumină inedită asupra unui fapt special.
Veşti care uimesc. Nevoia de a face deplasări neprevăzute, unele, poate, în regim de urgenţă. între 30 octombrie, după ora 11:47, şi 1 noiembrie dimineaţa, amestec de stări de spirit, de reacţii afective, de provocări şi de trăiri provocate de gânduri şi intenţii ascunse sau de informaţii în posesia cărora au ajuns pe căi discrete, pe care nu le pot devoala cu degajare, dar care îl obligă pe nativ să îşi observe atent o rudă ori să analizeze felul în care se derulează evenimentele care îl privesc şi pe el. Relaţia proastă Saturn/jKiron indică nevoia de a-şi asculta instinctul. între 1 noiembrie, după ora 8:43, şi 3 noiembrie dimineaţa, puternice motivaţii afective. Aspectele bune, construite pe semnele de Foc, îi pot motiva pe

Săgetători să desfăşoare activităţi noi, uneori chiar insolite, menite să le permită afirmarea într-un alt domeniu de activitate. Confruntări şi controverse ori chiar despărţiri bruşte de prietenii cu care Săgetătorii intră într-un dezacord. Posibilă renunţare la profesie sau la actuala formă de exercitare a meseriei, dublată de dorinţa, intens resimţită, de a opera o schimbare de statut ocupaţional. Pe 3 noiembrie, după ora 11:47, unele suferinţe ascunse, mocnite, pot deveni deranjante, deşi simptomatologia nu va fi suficient de clară pentru a putea fi diagnosticată şi cauza. Nota generală va fi dată de aspectele mai vechi, care se reeditează exasperant şi de surprizele care îi vor “lua pe sus”. Prima veste bună: Luna Neagră va părăsi, peste câteva zile, zodia Săgetătorului: a doua veste bună: Saturn, după o şedere de doi ani şi jumătate în Săgetător, se pregăteşte să intre în Capricorn la sfârşitul lunii decembrie 2017, ceea ce le va ridica o adevărată povară de pe umeri.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI