Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania – SATURN

Postat de Urania Horoscop On 13 - September - 2014

Horoscop Urania – SATURN


SATURN, este considerat marele învăţător, de obicei este cel care simbolizează lecţiile cele mai grele şi importante pe care nativul le are de învăţat în viaţă. Calităţile care se impun pentru a trece testele Saturnului sunt în primul rând tenacitate, răbdare, ordine şi disciplină.
Simbolul Saturnului este: ♄

Semnul de domiciliu este Capricornul, cel de exil Cancerul, de exaltare Balanţa, de cădere Berbecul.
Semnul în care se găseşte Saturn arată modul în care individul îşi exprimă ambiţia ce sarcină are de îndeplinit, unde va fi îndreptat efortul cel mai mare, structurare şi consolidare.
Rolul Saturnului psihologic este de a educa şi forma, a îndrepta şi a reglementa evoluţia individului în cadrul societăţii pentru a se realiza o atitudine mai responsabilă faţă de viaţă.
Stimuli pozitivi: realism, simţ practic, stabilitate, disciplină, răbdare, organizare, discriminare, stricteţe, perseverenţă, seriozitate, prudenta metodă, organizare, ascultare, conştiinciozitate, concentrare, spirit de economie.
Stimuli negativi: inhibiţie, pesimism, îngrijorare, agresiune, austeritate, suspiciune, scepticism, mărginire, zgârcenie, rigiditate, obstrucţionism, dubiu, neîncredere în sine.
Tranzitele Saturnului prin casele personale, supun nativul la mari teste timp de 2 ani şi jumătate în materii corelate cu casa respectivă. Cele mai grele perioade sunt acelea în care Saturn este în opoziţie cu poziţia sa de naştere :1a 14-15 ani 43-44 ani 72-73 ani. Atunci individul pare în conflict cu el însuşi şi vrea să rupă barierele dar este ţinut pe loc de către forţe mai presus de el însuşi. Acum trebuie să se pregătească, să stea nemişcat pentru câţiva ani buni şi să înveţe să aştepte pentru că în aceste perioade nimic nu merge aşa cum şi-ar dori. în aceste perioade, omul experimentează aproape fără scăpare severitatea acestei planete, în special în materii conectate cu casa sau semnul în care se găseşte Saturn. Singurul mod în care se poate evita o criză majoră sau dezastrul în aceste situaţii este răbdarea şi trecerea timpului care va duce Saturn în alt semn şi poziţie.

Horoscop Urania Planete

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI