Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 1-7 August

Postat de Urania Horoscop On 30 - July - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 1-7 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 1-7 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 August 2015. Scorpion 1-7 August 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 1-7 August 2015

Cariera! Iata cel mai important sector existential pus in cea mai buna si eficienta postura astrala. Cei doi Benefici se intalnesc din nou, in zodia Leului, unde, alaturi de Soare si Mercur in tranzit, construiesc premizele unei pozitii privilegiate.
Sunt avantajati in principal cei in preajma varstei de 48 de ani si, secundar, cei in preajma varstei 24, 60 de ani. Asta nu inseamna ca nu apar opozitii, piedici, contestatii sau complicatii active intre 2 si 6 august si mai ales in preajma zilei de 4 august. Scorpionii nu sau nu pot sa-si puna in aplicare o strategie a succesului, fac mai mult tentative pentru ca evenimentele urmeaza un traseu sinuos al unui destin controlat de meandrele astrale in care calculele personale cad in derizoriu. Mai degraba se poate vorbi de un gest categoric al destinului, de un joc al sortii major. Pe 1 august totul ii scoate din sarite cand e vorba de casa, stricaciuni, reparatii, relatii de familie. Pe 2 si 3 august vor sa petreaca, sa uite de tot si toate si sa se cufunde intr-o lume a visarilor si a placerilor dar care sa nu-i solicite din punct de vedere fizic pentru ca nu au chef sa

oboseasca. De aceea nu alearga pe bicicleta, nu fac sport, nu danseaza, nu se epuizeaza in nopti de petrecere; ei prefera ceva discret, relaxant, comod, reconfortant. Pe 4 si 5 august, Scorpionii vor fi ca un arc incordat la locul de munca: combativi, intransigenti si imperativi. Pe 6 si 7 august nu prea ii intereseaza ce mai zice sau ce mai face partenerul de viata. De aceea, nevoile sotului sau solicitarile partenerului de afaceri nu vor fi auzite si nici intelese. Viata in doi este sacrificata de dragul ipostazelor importante ce se deruleaza in viata unui nativi, insetat in acest moment de succes, de reusita, de victorie sau de revansa.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI