Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 14-20 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 14-20 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Februarie 2015. Scorpion 14-20 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 14-20 Februarie 2015

Seara de 18 spre 19 februarie aduce, pentru a doua oară în acest an, o Lună Nouă în Vărsător, care ia din nou la ”arat” tot ce ține de casă, patrimoniu, bun de valoare al familiei, dar și relațiile de familie înseși.
În opoziție cu Jupiter, acest furtunos aspect astral pune în discuție tot: imagine, nume, renume, funcția, rang, demnitate, autoritate morală sau profesională, statut juridic, chestiuni de legalitate, de normalitate, de oportunitate. Marele Benefic, retrograd, parcă își tot aduce aminte câte ceva din trecutul unui Scorpion

și-l adaogă pe acest taler al reevaluărilor. Pentru unii nativi toate aceste disensiuni se pot petrece într-un cerc restrâns, alteori ele se petrec în mod public. În această ultimă ipostază contează fundamental harta personală, karma, semnul de generație. Pentru moment, acest context astral nu poate fi definit ca a fi în evoluție ci în blocaj. El se amplifică prin acumularea unor efecte și rezonanțe din trecut ori prin tălmăcirea lor prezentă. Această Lună Nouă își va pune amprenta pe soarta multor Scorpioni, chiar dacă, concret, în aceste 2-3 zile nu se va petrece ceva vizibil pentru că, tot ceea ce se petrece acum, are o semnificație profundă și de lungă durată care va începe să se reveleze pe măsură ce contextul astral se va debloca. Casa relațiilor afective este prielnică stărilor de spirit care doresc să se hrănească cu valorile artei, culturii, creativității, sensibilității sau pur și simplu vor să se învigoreze prin dragoste, emoții, senzații plăcute și sex. După 20 februarie, munca și relațiile profesionale, pot fi supuse unor limitări, revizuiri sau ordonări după noi reglementări juridice.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI