Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 15-21 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 13 - October - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 15-21 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 15-21 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Scorpion 15-21 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), intensitatea Lunii Pline din Berbec isi va pune amprenta pe sanatatea de fiecare zi, prin posibile migrene, enervari, tensiune psihica, insomnii ori, chiar, mici traumatisme in zona capului. Soarele, aflat in tranzit prin casa a XII-a a cerului de nastere al Scorpionilor, le va induce hiperactivitate mentala: ganduri, analize, framantari, calcule, reevaluarea unor evenimente sau a reactiilor unor persoane cunoscute.
Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, efort major pentru a consolida relatiile in doi (conjugale, mai ales pe fondul unor despartiri, divorturi cu miza materiala mare), asocierile care nu merg in directia dorita si avantajoasa pentru nativ. Incercarea de a le rezolva pe calea dialogului

nu va fi una blanda, prietenoasa sau diplomatica ci una transanta, radicala, de-a dreptul intransigenta si/sau ultimativa.
Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, posibile mici castiguri sau limpeziri (fie si pentru moment) a situatiei lor financiare. Din 18 octombrie, Scorpionii vor trebui sa speculeze toate oportunitatile create sau inlesnite de intrarea planetei Venus, Micul Benefic, in Sagetator, combinatie care poate genera castiguri oneste, din munca si prin valorificarea calitatilor profesionale sau prin renegociere, pana pe 12 noiembrie a.c. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, ambitii personale exprimate in chip neinspirat.
De aceea, indicat ar fi ca Scorpionii sa nu exprime in mod public sentimentele care ii anima. Dupa cum, ei insisi nu ar trebui sa ia decizii ferme pe baza acestor trairii rascolite de Luna Plina din Berbec care ii incarca cu dorinta de revansa. Posibile surprize pe 15 si pe 20 octombrie legate de locul de munca (o schimbare brusca de regim, de statut, de conducere).


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI