Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Scorpion 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie, vagi tendințe de a pune ordine în relațiile afective care evoluează confuz sau de a reactualiza relațiile întrerupte cu vechii cunoscuți. Discrete sau minore probleme bănești care îi depășesc sau îi iau prin surprindere pe nativi, mai ales dacă este vorba de copii.
Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), puternică dorință de interiorizare, de repliere în universul personal de probleme, de unde și slaba lor disponibilitate de a lua parte la discuții. Contextul astral, lipsit de expansiune, nu reprezintă un suport pentru cei care susțin examene.
Într-o astfel de situație, oarecum avantajați vor fi cei care vor susține probe scrise unde, una dintre condiții, este capacitatea de memorizare; pentru un rezultat bun la probele care cer atenție, răbdare,

putere de concentrare, fantezie, inspirație Scorpionii trebuie să facă un efort sporit de mobilizare a resurselor interioare.
O stare organică specială, provocată de impactul fazei Lunii Pline din noaptea de 20 iulie, poate fi cauza multor reacții care șubrezesc procesele logice și activitatea mentală, nativii putând ajunge până la crize cunoaștere, revoltă, abandon brusc al unor teme de viață personale.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, se identifică două tendințe: prima, privește domeniul public al vieții profesionale unde sunt posibile mici victorii personale, notorietate, comentarii favorabile asupra nativului; a doua privește posibilele furtuni familiale, pe fondul relațiilor dificile pe direcția Scorpion/Leu/Vărsător, ceea ce îi poate face pe unii să aibă reacții violente, disproporționate cu motivul care le generează.
Din a doua parte a zilei de 22 iulie, Soarele va tranzita zodia Leului ceea ce va spori orgoliul și ambiția structurală a Scorpionilor, transformându-i în persoane active, energice, copleșitoare uneori, în intenția de a-și atinge cât mai repede scopul.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI