Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion18-24 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 16 - July - 2015

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 18-24 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iulie 2015. Scorpion 18-24 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 18-24 Iulie 2015

Saptamana care urmeaza va fi intens resimtita de catre nativii din Scorpion dar majoritatea evenimentelor semnificative se produc in relatie cu casa a X-a, a puterii, locului in societate, a imaginii, a carierei, a succesului etc.
Pe 18 iulie unii pot avea succes, pot fi admirati, pot primi premii, distinctii si recompense. Pe 19 iulie ii „paraseste” Venus; planeta va intra, in acea zi, in zodia Fecioarei, asociata cu prietenii, grupurile de interes comun, socializarii. Dar nu produce vreun beneficiu real sau vreo dezvoltare speciala ci doar o aparenta linistire a apelor sau o mai buna gestionare a relatiilor curente asa… de forma, de fatada. Mai tarziu, aici vor izbucni toate neregulile temperate in perioada care urmeaza. Intre 19 si 21 iulie Luna, in tranzit prin casa a XI-a, va controla tot relatiile bazate de afinitati comune. Dar nici ea nu da tonul la veselie sau petrecere ci la intalniri oficiale, utile, „de lucru”. Intre 22 si 24 iulie dimineata Scorpionii ar trebui sa se simta bine, sa aiba chef de destindere mai ales prin izolarea de oamenii care ii obosesc sau care declanseaza relatii tensionate si discutii cu „scantei”. Lenea, odihna, siesta, somnul, vor fi cele mai indemana optiuni de comportament menite sa-i refaca energetic. Doar ca, aceasta tendinta generala s-ar putea sa fie deseori

intrerupta de exigentele unui mod de viata activ care, pentru Scorpioni, poate capata aspectul urgentei. Din 23 iulie, Soarele si Mercur vor intra in casa a X-a a cerului lor de nastere si, de acolo, ii vor chema la „ordin astral” fara drept de eschiva. Desi nu este vorba de un tranzit prost ci doar de unul foarte puternic, totusi ipostazele particulare s-ar putea sa fie percepute de catre unii, ca drastice, excesive sau grele.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI