Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Scorpion 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, momente extrem de solicitante pentru cariera si raspunderea prin functie, profesie sau renume pentru Scorpioni. Acestia vor fi pusi la incercare de caruselul evenimentelor, mai precis a necazurilor si incurcaturilor mai vechi sau de data recenta care, deseori, pot implica unul sau mai multi membri de familie ori se pot indrepta spre bunurile personale si/sau averea familiei in chip brusc, pe „nepusa-masa”.
Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa banilor si, de aici, va patrona o serie de gesturi care au ca motivatie intrarea in normalitate. Teoretic, este vorba de intrarea in legalitate sau de intreprinderi corecte,

legale.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, relatiile cu prietenii vor fi confuze, ambigui. Uneori, banii pot complica natura acestor relatii. De aceea, tocmai pentru a nu intra in situatii neplacute (fie paguba, fie stricarea prieteniei insesi), este indicat sa nu se faca, pentru o vreme, tranzactii cu cei apropiati.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, universul celor nestiute sau acoperite cu un val de incertitudine vor controla, uneori intr-o mare masura, spiritul si psihicul nativilor. Acestia pot „intra la idei”, se pot simti tulburati in linistea lor interioara, ori de cate ori vor aborda chestiuni pe care nu le cunosc intru totul si despre care au doar vagi banuieli sau ale caror consecinte nu le cunosc.
Discutiile care ar putea lamuri aceste situatii tulburi nu se pot realiza in aceasta perioada si nici in zilele urmatoare, dupa cum, in totalitate, ceea ce se ridica azi ca un mare semn de mirare si/sau intrebare se vor dezvalui fie in martie, fie in mai – iulie 2017. Pentru unii nativi, pot functiona manevre care sa blocheze un demers legat de o stare de lucruri la locul de munca. Pentru moment.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI