Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 11-17 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 9 - July - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 11-17 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 11-17 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Iulie 2015. Taur Saptamana 11-17 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 11-17 Iulie 2015

Pe 11 iulie sunt posibile stări de nervozitate și nemulțumire pe care vor fi obligați să și le reprime fiind vorba de un membru de familie sau de un partener ori o chestiune contractuală ce trebuie menținută cu orice preț.
Pe 12, 13 și 14 iulie dimineața ei poartă discuții în legătură cu niște bani ce trebuie să le fie alocați în schimbul unei activități care nu ține de salariu sau muncă retribuită în mod regulat. Din după-amiaza zilei de 14 iulie și până pe 16 iulie seara viața îi pune în tot felul de situații pe care trebuie să le gestioneze atent. Tendința astrală generală este de nemulțumire, de neputință, de drumuri întortocheate la propriu și la figurat. Dar tentația de a recurge la soluții de mână-forte trebuie reprimată și, în ciuda dificultăților de moment, și mai ales a opiniilor contrare altora, trebuie să facă uz de răbdare, diplomație, capacitate de a se ridica deasupra provocărilor de moment. În acest răstimp, pe 16 iulie, pe această direcție a caselor III – IX se construiește și faza de Lună Nouă, ceea ce presupune că o relație, un dialog, un tip de comunicare pleacă de la zero, începe acum sub semnul stresului și al ipostazelor neconvenabile pe diferite direcții.

Aspectul este riscant și în ceea ce privește susținerea examenelor. Pe 17 și 18 iulie Taurii vor fi mânați de dorința de a face un lucru bun în casă sau pentru casă, confort, funcționalitate. Unii vor avea un motiv de mândrie sau satisfacție legat de un eveniment din viața unei rude apropiate care înregistrează un succes. Întreaga săptămână unii pot avea probleme de conștiință în legătură cu o opțiune iminentă sau în legătură cu un cadru mai larg de viață și activitate care nu-i mulțumește ori, mai rău, care îi pune în situații neplăcute, costisitoare ori vulnerabile.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI