Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 14-20 Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 14-20 Februarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 14-20 Februarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Februarie 2015. Taur Saptamana 14-20 Februarie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 14-20 Februarie 2015

Tot felul de situații îl apropie pe un nativ din Taur de zona relațiilor sociale, mai degrabă utile, cultivate cu luciditate pentru un beneficiu sau o activitate liber consimțită ce o desfășoară alături de alte persoane.
Întâlnirile par a fi plăcute, stând mai degrabă sub semnul petrecerii, al recreării sau al ipostazelor distractive, culturale, spirituale. Un aer de simpatie și prietenie degajată de conveniențe le permite

acestora să se apropie de o serie de figuri importante cu care să intre într-un dialog sincer și firesc. Poate pentru că aceia nu sunt niște parteneri dificili, ci dimpotrivă, și aceia caută simpatizanți și prozeliți. Din 20 februarie pot avea dureri de cap la propriu sau la figurat. Se pot simți hărțuiți, tracasați. Vor reacționa brutal. Din punct de vedere organic, zona anatomică a capului cu toate organele localizate acolo și cu toate funcțiile specifice vor fi solicitate.
De aceea, fie pe fondul muncii fie pe fondul psihic al unui prea plin interior, vor avea senzația că „le pleznește capul”, că nu văd bine. Migrenele trecătoare sau puseele de febră nu sunt excluse. Luna Nouă vizează, ca și cea din 20 ianuarie, sectorul vieții publice și profesiunea dezvoltată la un nivel superior. Tot felul de evenimente, mai mari sau mai mici, reconfigurează în permanență, din mers, determinările legate de specificul acestei case, de unde și imposibilitatea consolidării vreunei direcții. Evenimentele care îl privesc direct pe nativ sunt modeste, contextul general îi surprinde și nu le permite decât să renunțe la ceva nu să și păstreze.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI