Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 15-21 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 13 - October - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 15-21 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 15-21 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Taur Saptamana 15-21 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), activitatile legate de locul de munca precum si toate gandurile, proiectele ori relatiile care privesc acest sector zodiacal sunt traite intens. De la caz la caz, unii pot purta discutii la locul de munca, altii pot face demersuri pentru a rezolva acest capitol. Nota generala este de intrare in legalitate, de asigurare a unui cadru juridic necesar desfasurarii oricarei activitati platite.
In planul sanatatii, se intrezaresc premizele unei echilibrari, unei refaceri a organismului dupa incercari (boala, interventie chirurgicala). Aspectul astral favorizeaza convalescenta si reechilibrarea psihica. Doar

ca, ziua de 16 octombrie le poate aduce o surpriza: sa afle ceva nou, esential, in legatura cu starea lor de sanatate, un tratament, etc.
Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, „ceva” legat de un contrat, un asociat, un proiect ii poate nemultumi pe fondul reactiei unora de ostilitate, invidie sau rivalitate. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, planul constiintei, al mentalitatii si al instructiei superioare vor cunoaste clipe de umbra si revolta fata constrangerile care se vor rasfrange asupra lor, mai ales cele legate de desfasurarea curenta a activitatii profesionale.
Dialogurile si schimbul de idei nu vor fi favorizate iar Taurii pot cadea in pacatul de a se infuria si, chiar daca, pentru un timp, isi vor reprima aceasta stare de nervozitate sau revolta, ei nu vor putea depasi momentul pe care il vor interpreta ca o incercare sau cu un test de rezistenta nervoasa.
Pentru anumite persoane, unde aceasta rezonanta astrala este puternica, se poate vorbi de o adevarata criza de constiinta cu abandonarea unor idei si premize de dezvoltare personala. Drumurile pot fi anulate, intarziate de factori externi sau amanate din vointa proprie, ceea ce ii va feri de alte intamplari nefavorabile.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI