Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Taur Saptamana 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie unele persoane se vor gândi cum să procedeze ca să facă bani din bunurile lor sau ale familiei lor. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′) se conturează elementele unor corespondențe între idealuri, planurile înalte și o activitate de creație, dacă aceasta este la îndemâna nativului prin talent personal, pregătire sau exercitarea unei meserii în domeniul artistic.
Astfel, unele idei mai vechi se pot netezi evoluând spre o idee clară, iar Taurii pot face pași spre materializarea lor. Dar soluțiile pentru care vor opta nu sunt dintre cele care se cheamă „cale bătută”. Dimpotrivă, ele vor impune un sacrificiu (material, moral sau de convingere) precum și adoptarea unor

teorii, stiluri și idei noi. Dacă nu vor renunța la vechi, la trecut, la banalitatea lucrurilor obișnuite, Taurii nu vor progresa.
La începutul zilei de 20 iulie se va produce faza de Lună Plină în Capricorn vizând chiar aceste domenii. Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, se vor pune probleme legate de funcție și carieră care vor purta amprenta cuadraturilor și opozițiilor dinspre Leu (locuit din 22 de trei planete – Soare, Venus, Mercur) și dinspre Scorpion unde evoluează Marte și Luna Neagră, care, cu toatele, vor spori vigoarea unor antipatii și rivalități.
Nativii s-ar putea înfuria sau, după caz, se vor amărî în funcție de replicile pe care le vor primi la inițiativele sau proiectele lansate. În a doua parte a zilei de 22 iulie se vor contura tendințe spre împăcare sau spre alt tip de abordare a relațiilor personale: mai calde, mai sincere, mai senine, mai tandre.
Dar sectorul casei a X-a este locuit de trei posturi astrale aflate în mișcare aparent retrogradă care nu vor permite valorificarea acestor intenții frumoase. În plan sentimental, posibile dezamăgiri sau concluzii care îi vor pune pe gânduri.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI