Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 2-8 Decembrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - December - 2017

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 2-8 Decembrie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 2-8 Decembrie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 Decembrie 2017. Taur Saptamana 2-8 Decembrie 2017

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 2-8 Decembrie 2017

In ziua de 2 decembrie, nevoia de stabilitate va fi sporită în urma provocărilor lansate de Jupiter, în tranzit prin casa a VIl-a.
Relaţiile parteneriale vor fi şubrede şi vor scoate la iveală nereguli de gândire şi acţiune. Nativii ar putea fi obligaţi să facă un adevărat slalom printre provocările de moment şi disfuncţiile mai vechi, majore, care continuă, nestingherite, să le greveze liniştea şi calmul în viaţa de familie, în afaceri şi contracte. între 2 decembrie, după ora 23:21’, şi 4 decembrie seara, mesaje legate de nevoia de a intra în normalitate cu privire la acte şi documente privitoare la bani, bunuri şi avantaje pe care le-au primit deja ori care întârzie, tocmai din cauza nerezolvării acestor aspecte administrative. în ziua de 3 decembrie, se va produce faza

de Lună Plină în Gemeni care va accentua aceste ipostaze ori va evidenţia aspecte noi. Totul se îndreaptă spre o direcţie legală, totul le sugerează nativilor unde şi cu ce mijloace ar trebui să acţioneze ori să interpreteze situaţia prin care trec. Intrarea în mişcare retrogradă a planetei Mercur îi va ajuta pe Tauri să reevalueze corect starea în care se află o cauză, un dosar ori un proces de tipul partaj, ieşire din indiviziune, moştenire, pretenţie materială. între 4 decembrie, după ora 22:37’, şi 6 decembrie seara, nativii vor avea destul de puţin chef să converseze, mai ales dacă va fi vorba de mondenităţi, amabilităţi şi alte dialoguri gratuite, formale, care nu aduc spor de cunoaştere sau nu sunt utile. între 6 decembrie, după ora 22:38’, şi 8 decembrie mobilizare interioară pentru a rezolva chestiuni curente de familie ori pentru a-şi impune punctul de vedere şi interesul personal în relaţia cu rudele. Se va menţine, întreaga săptămână, un factor de stres intens, cu efecte în plan organic, ce pot afecta fiziologia sistemului nervos, cerebral, cognitiv şi senzorial ori a celui renalurinar.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI