Horoscop Urania 23-1 Martie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-1 Martie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 25-31 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - July - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 25-31 IULIE 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 25-31 IULIE 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 25-31 IULIE 2015. Taur Saptamana 25-31 IULIE 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 25-31 IULIE 2015

Planetele din Leu alimenteaza conflictele ce se nasc in sanul familiei din care provin sau intre rudele apropiate. Binele pe care il gandesc aceia si tentatia de a-l pune in aplicare nu este si binele nativilor.
Dimpotriva, initiativele acelora sunt menite sa-i incurce si sa-i complice si mai tare. Pe 31 iulie si apoi, pe 1 august, Taurii nu trebuie sa piarda controlul atunci cand e vorba de blocajele pe segmente importante de viata si activitate, mai ales ca, atunci, pe aceasta directie, va opera intens faza de Luna Plina. In siajul aceluiasi context astral se inscrie si perioada 25 si 26 iulie (pana la ora 16) cand Luna in tranzit rascoleste si relatiile conjugale sau parteneriale de orice natura. Cei nascuti in Taur pot reactiona brutal dar atitudinea vehementa sau duritatea verbala nu presupune ca au si dreptate.
De aceea, derapajele pe acest fundal astral se pot petrece cu mai multa usurinta decat in alte dati, punandu-i pe nativi in situatii vinovate sau chiar vulnerabile. Intre 26 iulie dupa-amiaza si 28 iulie, unii fac diligente cu privire la bani, dividende, actiuni, procente in relatiile oficiale cu institutiile din tara sau din

strainatate. Zilele de 29 si 30 iulie pot fi mai linistite, aducandu-i pe Tauri in situatia de a se calma si de a reflecta obiectiv la cele intamplate. Pe 31 iulie ei vor fi obligati sa-si apere imaginea sau sa aiba initiative menite sa-i scoata din anonimat ori sa-i puna intr-o lumina favorabila. Atentie la sugestia pe care o pot da o serie de gesturi aparent nesemnificative: o grimasa, tonul vocii, un suras, un gest lipsit de eleganta, o aluzie pot da informatii despre un posibil viitor rival sau despre intentiile unui dusman (25 si 26 iulie).

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-1 Martie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.02.2018 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

22 februarie - Julie Walters, Tudor Mu$atescu, Grigore Alexandrescu, George Washington, Lordul Baden-Powell, Lady Baden-Powell, Luis Bunuel, Sheldon Leonard, Robert Young, John Mills, Robert Wadlow, Edward M. Kennedy, Dan Millman, Julius „Dr. J"Erving, Steve„Crocodile Hunter" Irwin, Brad Nowell, Jeri Ryan, Lea Salonga, Michael Chang, Drew Barrymore, Jen Frost, Kazimir Malevici, Miko Hughes, Kyle MacLachian.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI