Horoscop Urania 28-3 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-3 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 3-9 Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - January - 2015

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 3-9 Ianuarie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 3-9 Ianuarie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015. Taur Saptamana 3-9 Ianuarie 2015

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 3-9 Ianuarie 2015

Ciocolată cu piper! Vă place? Cam așa va evolua săptămâna viitoare pentru acești nativi care vor începe să beneficieze (până la un punct) de influxurile conjugate la propriu și la figurat ale planetelor Venus și Mercur, în casa carierei.
Discuții utile care sună ca niște invitații sau ca niște propuneri de a se alătura unor forme de activitate tentante pentru că par a aduce, la prima vedere, succes sau notorietate. Dacă unii nativi se dau în vânt după așa ceva, inutil strigă astrologul în urma lor, să fie atenți pe unde calcă. Sunt multe motive astrologice pentru care tot ce apare acum într-o ipostază publică să nu fie în realitate așa: situații volatile, vulnerabile, efemere, neserioase chiar ori vicioase le pot face cu ochiul. Luna Plină din ziua de 5 ianuarie

privește casele comunicării și învățăturii de toate tipurile și la toate nivelurile.
Situațiile create în acest context, în preajma acestei date, au vocația de a pune în evidență un gol de cunoaștere sau de pregătire profesională, uneori în ciuda unor diplome care, până la proba contrarie, cum este cazul acum, lasă să se înțeleagă că ar fi vorba de niște persoane pregătite profesional temeinic și profund. Carențele se pot corecta dacă acestea sunt identificate repede iar nativul în cauză este tânăr.
Dacă este vorba de maturi,atunci reflexul acestor încercări se îndreaptă spre casa meseriei: în astfel de cazuri, se va rosti și se va justifica celebra formulă: „i s-a acordat încredere dar n-a făcut față exigențelor”. În ansamblu, atât ziua de 5 ianuarie cât și întreaga săptămână pe care o analizăm nu este favorabilă examenelor de nici un fel. Tensiuni socio-profesionale, crize de autoritate, relații furtunoase cu familia din care provin. În situația unor procese pornite cu 2-3 ani în urmă, poate fi vizat patrimoniul personal, al familiei sau chiar al celor apropiați prin tot felul de proceduri juridice.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI