Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 3-9 Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 1 - September - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 3-9 Septembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 3-9 Septembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016. Taur Saptamana 3-9 Septembrie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 3-9 Septembrie 2016

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), starea de sanatate este buna sau vizibil imbunatatita. Se contureaza momente prielnice pentru a face o schimbare la locul de munca (atributii, relatii personale, salarizare, program, etc.) sau chiar a locului de munca ori al identificarii unui al doilea job. Cei care nu au in prezent un loc de munca stabil pot in aceasta perioada si in urmatoarele 2-3 saptamani sa aiba o sansa reala de a rezolva acest sector de viata.
Din 9 septembrie, pe sectorul muncii, se va instala Marele Benefic care va actiona in diferite forme. De exemplu, sa permita restabilirea, printr-o hotarare legala, a pastrarii in functie a unui nativ, a reincadrarii

lui, in conditiile anterioare declansarii unui litigiu. Tot din aceasta zi, pe casa sanatatii, Jupiter va deveni un sprijin esential pentru sanatate.
Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), se pot petrece tot felul de evenimente care vor scoate la iveala ostilitati mai vechi, antipatii mai noi sau va consolida imposibilitatea nativului de a coopera, de a incheia un acord. In cuplurile subrede conflictele pot degenera plecand de la un fleac, rascolind resentimentele nerezolvate.
Cel mai indicat ar fi sa se evite toate intalnire care au ca scop discutarea unor chestiuni importante, de viitor, pentru o perioada mai potrivita. Intre 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), premize astrale favorabile demersurilor pentru a rezolva o chestiune oficiala, legala, la capatul careia nativul sa obtinuta un avantaj material, un beneficiu moral, un sprijin social, o suma de bani.
Pentru asta trebuie sa intocmeasca dosare, acte, sa ia aprobari, etc. Unii vor fi preocupati de stabilitatea copiilor lor motiv pentru care fac de pe acum gesturile generoase de transfer a unor bani sau proprietati.


horoscop-lunar-septembrie-2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI