Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 30-5 August 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - July - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 30-5 August 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 30-5 August 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 30-5 August 2016. Taur Saptamana 30-5 August 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 30-5 August 2016

Pe 30 iulie, continua dialogurile pe teme banesti sau patrimoniale. Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), perioada sobra, in care Taurii vor fi retinuti, discreti, putin dispusi sa se piarda in conversatii. Mai poate fi, pentru unii, o perioada a aprofundarii si consolidarii unor cunostinte ori de pregatire intensa in vederea sustinerii unui examen (mai ales daca este nevoie de multa materie care trebui memorizata).
Drumurile vor fi, in general, mai scurte decat si-au propus initial sau vor fi facute in conditii care nu le fac mare placere ori survin intr-un moment incarcat, in care, numai de asta nu aveau nevoie.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), Taurii vor prelua conducerea in familie, se vor impune in fata rudelor prin idei, solutii sau implicare. Cei care au un motiv justificat vor fi mandri de numele pe care-l poarta, de familia din care provin si care va arunca asupra lor un val de incredere, de pretuire sau de notorietate ceea ce le va prii.
Luna Noua din 2 august poate marca o etapa noua in viata de familie sau la nivelul patrimoniului pe care il detin. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, bucuriile simple, jocurile si distractiile vor fi marcate de pragmatism ori de preocupari terre – à- terre care, in afara de placeri, le aduc si un beneficiu material, de exemplu, jocurile pe bani, speculatiile financiare, pariurile etc.
Nativii vor beneficia de prezenta planetelor Mercur si Venus intr-un semn de Pamant, care va fi in armonie cu natura, tot de Pamant, a zodiei lor; astfel, ei se vor putea stabiliza in trairi, emotii si reactii. Din 5 august pana pe 30 august, vor fi active premizele astrale favorabile conceperii unui copil, unei nasteri usoare si fericite sau a unor etape de viata sentimentala care sa le aduca satisfactie sufleteasca si implinirea sperantelor.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI