Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania – URANUS

Postat de Urania Horoscop On 13 - September - 2014

Horoscop Urania – URANUS


URANUS, este o planetă legată de relaţiile cu prietenii şi aspiraţiile individului.
Simbolul Uranusului este: ♅

Semnul de domiciliu este Vărsătorul, iar de exil este Leul, de exaltare Scorpionul, de cădere Taur.
Funcţia sa este scoaterea din letargie sau rutină, prin deviere sau schimbare.
Rolul psihologic este de a învăţa subiectul, de a trata situaţiile de criză sau neprevăzute, de a-l determina, de a accepta schimbarea ca pe o experienţă pozitivă, invită subiectul la autodepăşire şi evitarea complăcerii în status-quo.
De aceea, poziţia Uranusului arată locul unde nativul va suferi dislocări radicale dar, în acelaşi timp, unde subiectul va avea abilitatea şi potenţialul de a se adapta cel mai uşor la nou şi la schimbare, unde va fi original şi neinhibat şi unde aspiraţiile sale vor avea mai multe şanse de reuşită.
Stimuli pozitivi: deviere, originalitate, experimentare, francheţe,
explorare, independenţă, inovaţie, aventură, progres, spontaneitate.
Stimuli negativi: nestatornicie, nerăbdare, iresponsabilitate,
perversitate, inconstanţă, inconsecvenţă, excentricitate, fanatism, capriciu exploziv, impetuozitate, autocratism.
în ultimă instanţă, Uranusul va arăta până unde este capabil individul să meargă în scopul de a-şi cuceri libertatea şi care sunt căile care îi sunt mai la îndemână: rebeliune, revoluţie, reformă.
Uranus guvernează de asemenea metafizica şi astrologia.

Horoscop Urania Planete

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI