Horoscop Urania 4-10 Aprilie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 4-10 Aprilie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 13-19 Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 11 - June - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 13-19 Iunie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 13-19 Iunie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Iunie 2015. Varsator 13-19 Iunie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 13-19 Iunie 2015

Continuă festivalul ideilor și gândurilor trăite de către nativii din Vărsător. Aceștia se simt extrem de bine sub impactul atâtor impulsuri astrale ce le vin dinspre zodia gemenilor, care ocupă casa a V-a, printre altele, și a plăcerilor vieții, iar ei acum au chef mai ales să se bucure de tot ceea ce le oferă viața.
Vor să simtă că trăiesc din plin, să se bucure de primăvară, de dragoste, de prietenie, de aventură. Cu munca stau ei mai puțin bine și este firesc, acest sector este gol de planete, cu excepția perioadei cuprinse între 17 și 18 iunie când Luna trece prin casa muncii și nu-i face mai harnici sau mai eficienți ori mai responsabili, ci mai morocănoși și mai fără chef ca niciodată. De-a dreptul li se pare o pedeapsă ideea de a munci, când totul îi cheamă, îi provoacă, îi ademenește. Cel puțin cei tineri trec chiar prin momente dezagreabile fiind certați, somați, presați, verificați în ideea de a-și rezolva treburile de serviciu cât mai bine și la timp.
În rest marea lor desfășurare de forțe se află în sectoarele divertismentului, uitării de sine, cufundării în plăcerile trupului sau în distracțiile amețitoare. Luna Nouă care se produce pe 16 iunie chiar pe acest sector

aduce noutăți, surprize; uneori ei sunt cei care le provoacă, ei sunt cei care beneficiază și arareori sunt „victimele” altora. Pe 13 și 14 iunie strâng din dinți pentru a face față treburilor casnice domestice sau datoriilor familiale; din 19 iunie până pe 21 iunie, efortul unor mai ales cei între 23-25 și 47-49 de ani, fac efortul de a rezolva o chestiune partenerială cât mai onorabil. Nu recurg la artificii dar sunt foarte categorici și nu cedează, dând dovadă de un orgoliu uriaș, ceea ce îi face parteneri dificili într-o negociere.

Horoscop Lunar Iunie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-3 Aprilie actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 28.03.2020 Luna în Vărsător, de la 18:58 în Peşti. Mergeţi la un spectacol sau vizitaţi o expoziţie - oriunde aţi merge însă, evitaţi tocurile înalte. Sfat culinar: gratin de broccoli.

28 martie - Alexandru Kiritescu, Dumitru Constantin Olanescu, Victor Tulbure, Maxim Gorky, August Anheuser Busch Jr., Dirk Bogarde, Ken Howard, Dianne Wiest, Reba McEntire, Juliandra Giilen, Julia Stiles.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI