Horoscop Urania 19-25 Ianuarie 2019

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Ianuarie 2019, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 15-21 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 13 - October - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 15-21 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 15-21 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Varsator 15-21 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), nativii pot primi informatii socante. Nu toate vor avea aceiasi importanta si acelasi impact asupra vietii lor de fiecare zi. Dar, ele vor ridica semne majore de intrebare asupra legitimitatii unei atitudini, a unei conduite pe care nativii doreau sa o adopte.
Speriati de consecintele acelor optiuni, Varsatorii vor prefera sa renunte la ele, fara sa incerce sa le adapteze sau sa le nuanteze. Intr-un fel, este buna aceasta atitudine categorica de a se desparti de ceva sau cineva, de a refuza o oferta, de a nu da curs unei promisiuni etc. pentru ca riscurilor sunt reale.
Una dintre atributiile fazei de Luna Plina este cea de a dezvalui aspectele ascunse, tainuite ale unor relatii interumane sau ale unor situatii de viata insuficient cunoscute iar ceea ce se va petrece pe 16 octombrie va

avea darul acestei „treziri la realizate” care poate veni prin dialog, prin lectura unui document, prin experienta similara a cuiva, printr-o dezvaluire sau printr-un joc al intamplarii care ii va aduce in imediata apropiere a realitatii netrucate.
Risc de incidente, accidente sau intamplari de-a dreptul neverosimile in contextul unor drumuri, calatorii, deplasari, excursii. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, efortul de a impaca contradictiile si neconcordantele intre viata personala, cea a rudelor de care sunt dependenti si viata publica.
Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, vor fi avantajati intelectualii (filosofi, psihologi, sociologi), scriitorii si ziaristii, actorii, interpretii, regizorii si autorii de teatru si film, cei care se exprima in fata unui public prin intermediul ideilor, conceptelor sau al performantei artistice. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, Varsatorii vor depune efort pentru a se achita de sarcinile de serviciu care li se par prea multe, prea grele sau ei vor fi fara chef de munca.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Ianuarie 2019 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 19.01.2019 Luna în Scorpion, de la 12:11 în Săgetător. Faceţi sport dimineaţa, apoi ieşiţi în lume! Azi puteţi întâlni persoane plăcute sau măcar utile. Evitaţi certurile! Sfat culinar: roşii umplute.

19 ianuarie - Robert E. Lee, Edgar Allan Poe, Paul Cezanne, Guy Madison, Jean Stapleton, Tippi Hedren, Phil Everly, Michael Crawford, Janis Joplin, Shelley Fabares, Dolly Parton, Robert Palmer, Dewey Bunnell, Desi Arnaz Jr., Paul McCrane, Wendy Moniz, Junior Seau, Shawn Wayans, Jenson Button, Jodie Sweetin, Trever O'Brien, James Watt, Henry Bessemer, Juan Soler.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI