Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Varsator 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie, unii nativi se vor întâlni cu prieteni, cunoștințe, apropiați pentru a pune la punct un proiect, pentru a discuta o chestiune de „metodă” într-o anume privință, fie cu privire la funcționarea grupului din care fac parte și care îi unește prin convingeri și interese comune, fie pentru a reglementa ceva de ordin juridic, administrativ sau de procedură (ori de ritual).
Indiferent de ipostază, s-ar putea ridica problema unei contribuții bănești pe care ei o vor respinge, fie pentru că nu li se pare justificată, fie pentru că li se va părea exagerată. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), axa celor două case ale sănătății se va afla sub influența puternică a fazei de Lună Plină în

Capricorn (casa a XII-a), permițând unor nativi să trăiască într-un chip special acest moment astral.
Unii se vor simți rău fără un motiv anume, alții vor adăuga la o indispoziție de moment și alterarea unei funcții organice, în funcție de vârstă și de tablou clinic personal. Noaptea de 19 spre 20 iulie va fi cea mai încărcată de efluvii și, de aceea, nativii nu trebuie să intre în panică dacă vor avea insomnii, migrene sau disfuncții gastrice.
În cazul altor persoane nu organismul, în latura lui fizică va fi afectat ci în latura lui psihică, sufletească. Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, situația se schimbă am putea afirma, fără exagerare, de-a dreptul spectaculos, pentru că Luna va începe să le tranziteze zodia natală iar ei își vor reveni, ba, mai mult, trecând de la o extremă la alta, Vărsătorii vor fi niște persoane strălucitoare și active.
Din 22 iulie, după-amiaza, Soarele va tranzita casa a VII-a a relațiilor parteneriale care vor căpăta o importanță specială pentru ei și îi va obliga să reevalueze conflictele de interese în plan public sau profesional în care sunt implicați, declanșând adevărate bătălii pentru dreptate.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI