Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 18-24 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 16 - July - 2015

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 18-24 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 18-24 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iulie 2015. Varsator 18-24 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 18-24 Iulie 2015

Pe 18 iulie, Luna tranziteaza casa a VII-a a Varsatorilor, ceea ce le sporeste atitudinea orgolioasa si impunatoare sau macar tendinta dominatoare in relatiile de colaborare sau orice tip de parteneriat.
In acea zi, insa ei vor fi „foarte sefi”, in ochii celor din jur, chiar daca, in realitate, nu au nici o responsabilitate de conducere sau coordonare. Intre 19 si 21 iulie viata de fiecare zi ii obliga sa se ocupe si de aspectele mai putin placute ale vietii, punandu-i la treaba: trebuie sa-si asume o serie de responsabilitati cu privire la plati, achitarea unor taxe. Din 19 iulie, un strop de noroc, care va dura o saptamana le mai poate strecura un ban venit de ici-acolo si care va fi folosit inteligent. Intre 22 si 24 iulie dimineata, au fantezie bogata. In mintea lor totul este posibil. Fac planuri, se avanta, isi fac curaj, uneori chiar trec la fapte, vesti din afara, de departe, din strainatate pot nuanta o problema care le sta la suflet pentru ca de a ea depinde o schimbare profesionala sau sociala. Din 24 iulie, accente dramatice in viata publica (daca o au!), contradictii si contestari pentru cei care detin functii, au raspundere sau notorietate. Dar cel mai important eveniment al acestei saptamani vine de la intrarea Soarelui si a planetei Mercur in casa a VII-a, loc important pe harta cerului lor astral, care le va impregna

acest loc al parteneriatului, timp de o luna, cu influxuri minunate dar care se vor afla, nu o data, in contradictie cu felul lor de a fi, cu educatia lor, cu starea de sanatate, cu premizele vietii lor actuale, obligandu-i sa-si identifice limitele si sa se pregateasca pentru a face un salt necesar. Din 23 iulie incepe o confruntare cu sine prin prisma celor ce ii sunt sau nu-i vor mai ramane alaturi unui Varsator.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI