Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 21-27 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2017

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 21-27 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 21-27 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Varsator 21-27 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), motiv de ingrijorare cu privire la viitorul profesional, la imaginea lor, la evolutia carierei lor profesionale. Sunt vizate mai ales persoanele active, mature, cu raspunderi multiple. Nu sunt excluse criticile, atacurile, tentativele de subminare a autoritatii.
Incepand cu aceasta saptamana si pana la jumatatea lunii februarie aceste lovituri directe sau mascate se vor repeta, se vor inteti si il vor pune pe nativ la grea incercare. Fireste, ies din discutie copiii, adolescentii

ori cei retrasi din activitate.
Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, tentativa de a stabili relatii corecte, oneste cu prieteni ori de a intemeia structuri organizate, legale, in cadrul carora sa activeze ori sa-si puna planurile in aplicare. Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, Varsatorii vor face un efort special sa ramana calmi, sa analizeze corect realitatea cu care se confrunta, sa cantareasca riscurile, sa identifice avantajele din noianul de ipostaze plauzibile pe care le nutresc sau care li se ofera.
Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), Luna, in tranzit prin semnul lor natal, se va apropia de faza Lunii Noi, in chiar semnul lor, ceea ce va putea declansa schimbari majore (minore?) in orice directie de viata si activitate. Va fi o perioada a evenimentelor neasteptate care ii pot gasi pe unii nepregatiti sau incapabili sa se adapteze din mers. Luna Noua in Varsator, chiar si fara sa declanseze evenimente vizibile, va determina schimbari in plan mental, psihic, fizic, personal sau social, familial sau profesional valabile pentru anul 2017.
Ramane ca un factor activ intreaga saptamana viitoare, contextul astral consolidat de cele patru planete in Pesti, din casa a II-a a banilor, care permit importante castiguri, avantaje, solutii financiare sau disponibilitati profesionale bine (ras)platite.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI