Horoscop Urania 17-23 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Varsator 28-3 Februarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 26 - January - 2017

Urania Horoscop Varsator

Horoscop Urania Varsator 28-3 Februarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Varsator in perioada 28-3 Februarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Februarie 2017. Varsator 28-3 Februarie 2017

 

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 28-3 Februarie 2017

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, nativii vor trai sub influenta unui important eveniment astral al acestui an: Luna Noua in Varsator. Vor incheia etapa inaugurata anul trecut, pe vremea asta, si vor deschide un nou circuit existential si relational, cu alte mize, cu alte perspective, cu alte dificultati dar si cu alte solutii sau beneficii, pentru urmatorul an.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa a III-a a dialogului, a informatiilor, a invataturii sau a micii scolaritati, ipostaza astrala care le va da, mai ales celor tineri (elevi, studenti), imboldul de a invata, capacitatea de a se mobiliza pentru a acumula un volum mare de cunostinte. Dar, prezenta lui Marte in casa a III-a nu va fi,

pana pe 10 martie, de bun augur pentru calatorii, care vor fi amenintate de incidente sau accidente.
Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, ameliorari in registrul financiar: mici avantaje, mici castiguri legate de nivelul salarizarii sau al platii unei activitati curente.
Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, sectorul comunicarii, de care am vorbit in legatura cu apropiatul tranzit al planetei Marte prin Berbec, se va colora, parca premonitoriu, cu tranzitul Lunii care va avea darul sa evidentieze tot ceea ce este in neregula intr-o relatie, indiferent de natura ei, la capitolul dialog: idei diferite, abordari diferite, intelegere diferita, interpretari diferite, ceea ce va reprezenta un factor continuu de stres si de conflict.
Din 3 februarie, tot in acest sector isi va incepe tranzitul planeta Venus: va fi o sedere marcata de un mers foarte lent, apoi de o retrogradare care va impinge Micul Benefic in zodia Pestilor, si de o revenire in Berbec, aventura astrala care se va termina pe 6 iunie, dupa ce va fi dinamitat numeroase ipostaze de comunicare, deplasare, invatare sau sustinere a unor examene. Din 3 februarie, sansa de reechilibrare afectiva cu una sau mai multe rude.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 17-23 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 3.01.2014 Luna în Vărsător. Aerisire, sport, dinamism, contacte noi: anul începe în forţă, deci nu rataţi startul, lâncezind pe la mese întinse! Sfat culinar: supă de conopidă.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Mario Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI