Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 11-17 August 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu 28-06 Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - February - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 28-06 Martie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 28-06 Martie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-06 Martie 2015. Leu 28-06 Martie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 28-06 Martie 2015

Cu zodia Leu se petrece ceva interesant. Se realizează în perioada pe care o analizăm un carusel de relații astrale care dau vieții lor dinamica unui carusel; perioadă solicitantă de genul celor te fac să exclami „nu-mi văd capul de treabă”.
Alteori, această cadență a evenimentelor care-i scot din monotonie pare să fie de bun augur pentru cei care se dedică unor activități care le plac, îi entuziasmează, sau le dau sentimentul firesc al utilității, al eficienței și al excelenței, al împlinirii și al posibilității de a se remarca.
Oricum, nu se vor plictisi. De aici, o primă concluzie este evidentă și anume aceea că timpul pentru refacere, odihnă sau tihnă necesară nu prea mai le mai este la îndemână. Pentru a nu se epuiza ar trebui

să-și facă un plan de care să se țină ca la armată: e ora prânzului- se mănâncă, e ora de odihnă – se doarme etc.
În funcție de particularitățile de viață ale fiecăruia și de vârstă, unii se pot implica în ipostaze menite să le schimbe cursul vieții. Își pregătesc deciziile viitoare cu argumente și dovezi (diplome, acte, certificate, atestate, recomandări etc.), alții învață și se înscriu la tot felul de cursuri pentru a-și rafina și perfecționa sau completa o pregătire profesională. Sigur însă au gânduri mari și idealuri înalte.
Nu este exclus, mai ales în cazul celor maturi, să se opereze acum, mai mult sau mai puțin conștient, niște mutații ce țin de opțiunile majore de viață (politică, viață socială, etică, bani, putere, credință etc.). În acest caz, avem de-a face cu un proces mai amplu și mai profund de transformare personală, ce poate cunoaște în această săptămână o profitabilă intensitate sau care abia acum se poate declanșa.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 11-17 August 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 10.08.2018 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

10 august - Panait Istrati, Barbu Cioculescu, Herbert Hoover, George Crockett, Rhonda Fleming, Jimmy Dean, Eddie Fisher, Rocky Colavito, Ian Anderson, Rosanna Arquette, Antonio Banderas, Nicole Bass, Devon Aoki, Johann Georg Gmelin.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI