Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Iulie 2013

Postat de Urania Horoscop On 29 - June - 2013

Horoscop Urania Lunar – Leu / Iulie 2013

Horoscop Lunar Leu Iulie 2013

Horoscop Lunar Leu antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: O aliniere favorabilă şi nu prea des întâlnită între Jupiter, Saturn şi Neptun v-ar putea ajuta să îmbunătăţiţi tabloul financiar. De asemenea, favorizează împrumuturile şi ipotecile, astfel încât veţi găsi cu uşurinţă fondurile de care aveţi nevoie. Acest aspect vă poate face să descoperiţi un obiect de colecţie valoros în propria casă sau în cea a unei rude ori la un târg de vechituri. Unii Lei vor primi o moştenire.

Horoscop Lunar Leu relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Anumite relaţii apropiate vor fi mai dificile atunci când Luna Plină de pe 22 iulie din Vărsător vă va aspecta casa a şaptea. Legăturile de familie şi de la locul de muncă vor fi tensionate, însă puteţi controla situaţia adoptând rolul celui care caută compromisul favorabil tuturor. Fiţi flexibil şi deschis şi la alte puncte de vedere.

Horoscop Lunar Leu banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Pe 22 iulie, Venus intră în Fecioară, casa a doua, şi v-ar putea aduce nişte bani suplimentari. De asemenea, ziua de 28 este favorabilă cumpărăturilor, dar evitaţi ziua de 27, când o tranzacţie aparent bună se poate dovedi nefastă. încercaţi-vă norocul la loterie pe 28; este posibil un mic câştig.

Horoscop Lunar Leu turbulente planetare

Horoscop Lunar Leu Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Aveţi grijă de sănătate şi preveniţi accidentele în apropierea Lunii Noi de pe 8 iulie din Rac, casa a douăsprezecea, apoi, din nou, în ultimele zile ale lunii. Energia lunară mai poate aduce îngrijorări legate de sănătatea unei rude sau un conflict la serviciu. Dacă aveţi un animal de companie, ar putea fi necesar un drum la veterinar.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,6,10,11,19,23, 26,28
Zile nefavorabile: 2,3,7,9,14,21,24,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Iulie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI