Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 01-07 Noiembrie 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

Lunar Balanta Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Balanta/ Aprilie 2013

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2013

Horoscop Lunar Balanta avantaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Comunicarea la locul de muncă va fi la cote maxime până pe 13 aprilie, perioadă în care Mercur tranzitează Peştii, casa a şasea. împărtăşiţi idei cu ceilalţi, faceţi brainstorming şi, în general, consolidaţi relaţiile cu factorii de decizie şi colegii de serviciu. începeţi luna întocmind o listă cu lucruri de făcut, pentru că vă va ajuta să ţineţi pasul cu sarcinile şi să rămâneţi concentrat în mijlocul distragerilor de tot felul.

Horoscop Lunar Balanta relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Aprilie va aduce pe data de 10 Luna Nouă din Berbec, casa a şaptea. Este un eveniment astral favorabil relaţiilor, deşi va trebui să evitaţi să trageţi concluzii pripite. Pentru cuplurile de îndrăgostiţi, pasiunea va fi la cote înalte, iar anumite Balanţe se vor gândi să treacă la nivelul următor sau şi-ar putea întâlni sufletul-pereche.

Horoscop Lunar Balanta banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a doua, ar putea semnala nevoia de a stabili un buget restrâns. Faceţi ce trebuie şi fiţi chibzuit la cumpărături. Este momentul potrivit şi pentru a şti pe ce se duc banii. Păstraţi lista cheltuielilor făcute, inclusiv a celor de mică anvergură, şi vă veţi da seama în curând de unde trebuie să mai tăiaţi.

Horoscop Lunar Balanta turbulente planetare

Horoscop Lunar Balanta Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Oricât de bune ar fi anumite relaţii, altele – în special cu un membru al familiei sau cu un coleg de apartament – vor fi puse la încercare în apropierea datei de 21, când apar aspecte conflictuale cu Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn, casa a patra. Abilitatea dumneavoastră înnăscută de a . face compromisuri s-ar putea să nu dea rezultate, aşa că asumaţi-vă responsabilitatea, chiar dacă asta înseamnă să luaţi decizii în numele unei rude mai în vârstă, poate chiar un părinte.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,8,14,15,19, 20, 24,28
Zile favorabile: 2,3,9,10,16,21, 23,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta/ Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar Octombrie

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 01-07 Noiembrie actualizat cu succes! Va multumim!

Vineri, 31.10.2014 Luna în Leu. O zi bună pentru a vă tunde pă­ rul ori pentru a cumpăra decoraţiuni pentru casă. Evitaţi să ridicaţi obiecte prea grele. Sfat culinar: chili con carne.

Personalitati nascute pe 31 octombrie - Eugen Lovinescu, Jan Vermeer, John Keats, Juliette Low, Cian Kai-§i, Ethel Waters, Dale Evans, Barbara Bel Geddes, Dan Rather, Michael Landon, David Ogden Stiers, Deidre Hall, John Candy, Jane Pauley, Larry Mullen Jr., Adam Horovitz, Otto Neumann Svedrup, Sir George Hubert Wilkins.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI