Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / August 2012

Avantaje planetare.

Atunci când nu munciţi, puneţi distracţiile în vârful listei de priorităţi; ele vor fi spontane, graţie Lunii pline de pe 2 iulie din Vărsător, casa a cincea. Planificaţi o ieşire cu familia, petreceţi timp cu un hobby favorit şi bucuraţi-vă de activităţi în aer liber. Sau optaţi pentru o excursie de o zi ori într-un weekend prelungit, la o destinaţie de recreere.

Relaţii.

Prietenia este în prim-plan sub Luna nouă din Leu, casa a unsprezecea, de pe 17 august. Aşteptaţi-vă ca viaţa socială să se intensifice în săptămânile următoare. Influenţa aceasta este poate chiar şi mai bună pentru munca de echipă asociată activităţii profesionale, cu dumneavoastră ca lider. Dacă plănuiţi să participaţi la o conferinţă sau să călătoriţi în interes de afaceri, consideraţi-le ca pe oportunităţi de lărgire a cercului de contacte în carieră.

Bani şi succes.

Potenţialul câştigurilor creşte după ce planeta Marte intră în Scorpion, casa a doua, pe 23 august. în decursul acestui tranzit de şapte săptămâni ar putea avea loc o creştere a venitului, dar va trebui să controlaţi cheltuielile pentru a realiza un câştig net. Ritmul muncii se va accelera în septembrie după ce a doua fază de Lună plină din august, pe 31, în Peşti, vă activează casa a şasea. Gestionarea adecvată a timpului vă este aliatul cel mai bun.

Turbulenţe planetare.

Solicitările profesionale v-ar putea răpi din timpul petrecut cu familia şi partenerii după ce planeta Venus intră în Rac, casa a zecea, pe 7 august. Preluaţi iniţiativa. Daţi-le explicaţii şi solicitaţi-le sprijinul din capul locului. Veţi ajuta astfel la destinderea tensiunii care va atinge un apogeu în jurul datei de 16 august. După aceea veţi beneficia de popularitatea suplimentară care însoţeşte deplasarea planetei Venus prin acest sector.
Zile favorabile: 2, 5, 9, 11, 15, 17, 25, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI