Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

Priviţi spre viitor cu entuziasm şi optimism când Luna nouă din Balanţă, de pe 15 octombrie, vă situează în centrul atenţiei. Echilibraţi momentele de distracţie, şi posibil călătoriile, cu reflecţiile despre locul unde doriţi să fiţi peste un an şi cele mai bune modalităţi de a vă maximiza talentele. Includeţi ţelurile din carieră pe lista de obiective, deoarece în anul 2013 veţi avea oportunităţi în acest sens.

Relaţii.

Aşteptaţi-vă ca ritmul zilnic să fie frenetic între 7 octombrie şi 17 noiembrie, când planeta Marte tranzitează Săgetătorul, casa a treia. în acest interval comunicarea se va intensifica, reflectând în mare parte influenţa pozitivă pentru relaţii. Totuşi începutul lunii octombrie poate aduce contuzie sau chiar dezamăgire în privinţa unui coleg de muncă, ca şi întrebări despre un posibil proiect. Intuiţia vă va călăuzi spre răspunsurile cele mai bune.

Bani şi succes.

Deşi luna aceasta vă puteţi aştepta la o creştere a venitului familiei, ar putea fi mai mică decât speraţi. Luna plină din Taur, casa a opta, de pe 29 octombrie, poate aduce de asemenea nevoia pentru o reparaţie sau înlocuirea unui obiect din locuinţă ori a unui vehicul.

Turbulenţe planetare.

Banii şi valorile vor fi un subiect major când planeta Saturn va tranzita Scorpionul, casa a doua, în următorii doi ani şi jumătate. Puteţi obţine o creştere salarială la scurt timp după intrarea în acest semn, pe 5 octombrie, sau vi se poate oferi altă oportunitate de a vă spori câştigurile de la slujbă. Prezenţa planetei Saturn aici se referă la capacitatea de a vă gestiona mai bine banii şi a privi pe termen lung evoluţia financiară. Pe de o parte, aceasta se va datora schimbării concepţiei despre valorile materiale. Treptat, veţi înţelege că există multe lucruri de care nu aveţi de fapt nevoie sau pe care nu le doriţi.

Zile favorabile: 5, 6, 10, 13, 18, 22, 28, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI