Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Septembrie 2012

Avantaje planetare.

în jurul datei de 16 septembrie, cu Lună nouă din Fecioară, casa a douăsprezecea, a înnoirii de sine, vă veţi putea bucura de câteva ore preţioase petrecute în singurătate, pentru a vă urmări propriile interese. încetiniţi puţin ritmul, priviţi spre interior şi ascultaţi-vă subconştientul. Veţi fi pregătit apoi să intraţi cu încredere în noul an solar, când faza de Lună nouă din octombrie se va forma în semnul dumneavoastră natal.

Relaţii.

în ciuda problemelor pe care le pot ridica relaţiile cu alte persoane, vă veţi bucura de momente vesele alături de prieteni după ce planeta Venus intră în Leu, casa a unsprezecea, pe 6 septembrie. Nu fiţi totuşi surprins dacă un amic apropiat are o perspectivă diferită asupra altor evenimente din viaţa dumneavoastră. Ascultaţi şi reflectaţi. Deşi ceea ce auziţi poate să nu fie absolut exact, vă va oferi şi alte puncte de vedere.

Bani şi succes.

Cariera vă rămâne în centrul atenţiei până pe 6 septembrie, când planeta Venus vă tranzitează casa a zecea. După aceea ritmul se va domoli şi veţi fi în stare să recuperaţi din întârzieri, ba chiar să lucraţi în avans. Planeta Marte îşi continuă tranzitul prin Scorpion, casa a doua, punând accent pe venituri şi cheltuieli. Dacă târguiţi în jurul datei de 3 septembrie, puteţi găsi un chilipir la obiecte pentru gospodărie.

Turbulenţe planetare.

Conflictul dintre planetele Uranus şi Pluton va fi reactivat de Luna plină din Berbec, casa a şaptea, de pe 30 septembrie. Ca atare relaţiile vor ridica cele mai multe dintre problemele cu care vă veţi confrunta. Este probabil să aveţi dezacorduri intr-o chestiune de familie şi va fi dificil să găsiţi un compromis cu partenerul de viaţă. Cu timpul însă veţi ajunge la o soluţie. O dată în plus, aveţi grijă ca locuinţa să vă fie bine asigurată, mai ales dacă trăiţi într-o regiune supusă unor condiţii severe de climă.
Zile favorabile: 3, 6, 9, 13, 17, 21, 25, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Balanta / Septembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI