Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec August 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2012

Avantaje planetare.

După mijlocul lunii, Venus în Rac, casa a patra, adaugă o influenţă benefică legăturilor de familie şi proiectelor casnice. Declanşaţi-vă spiritul creativ şi renovaţi o cameră, zugrăvind-o sau aplicând tapet şi lucrări artistice. Faceţi totul ţinând seama de bugetul disponibil şi fară a recurge la împrumuturi. Rezultatele vor adăuga casei multă energie proaspătă.

Relaţii.

Relaţiile se găsesc în centrul atenţiei luna aceasta, mulţumită Lunii pline de pe 2 august din Vărsător, casa a unsprezecea, şi Lunii noi din Leu, casa a cincea, de pe 17 august. Ele creează un mediu ideal pentru a vă revigora viaţa socială. Vizitaţi-vă prietenii, implicaţi-vă într-o organizaţie locală şi susţineţi-vă copiii în activităţile lor. Veţi întâlni probabil unele persoane fascinante şi, dacă sunteţi celibatar, se poate anticipa o nouă relaţie sentimentală.

Bani şi succes.

Marte pătrunde în Scorpion, casa a opta, pe 23 august. Aceasta poate fi o influenţă financiară pozitivă, dar va trebui să vă înfrânaţi imboldul de a obţine uşor un credit, fapt care vă va tenta în mod deosebit. în loc de aşa ceva, concentraţi-vă asupra creşterii venitului.

Turbulenţe planetare.

Veţi găsi că luna august este mult mai relaxată decât iulie, cu aspecte planetare în general favorabile. Nu vă pripiţi totuşi în luarea de decizii familiale şi casnice la jumătatea lunii. Schimbarea de dragul schimbării este rareori ideea cea mai bună. De asemenea, aveţi grijă să dormiţi suficient în cele două săptămâni de după 31 august, data Lunii pline în Peşti, casa a douăsprezecea. Vă va ajuta sistemul imunitar să evite o răceală.
Zile favorabile. 2, 5, 9, 10, 11, 25, 29

Zile nefavorabile. 6, 7, 12, 13,20, 21, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / August 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI