Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 IULIE 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

Lunar Berbec Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

în luna aceasta sau în luna următoare puteţi planifica excursii, deoarece Marte îşi începe tranzitul de şapte săptămâni prin Săgetător, casa a noua, pe 7 octombrie. Puteţi de asemenea folosi această influenţă pentru a urma un curs de scurtă durată în vederea deprinderii unei abilităţi specifice sau pentru a participa la un curs de instruire în cadrul companiei în anticiparea unui posibil avans în carieră înainte de sfârşitul anului. Nu rataţi ocazia, mai ales dacă un factor decizional vă încurajează să depuneţi efortul.

Relaţii.

Relaţiile îşi ating apogeul la Luna nouă din Balanţă, casa a şaptea, de pe 15 octombrie. Dacă sunteţi într-o relaţie de cuplu, folosiţi primele cinci zile din octombrie, înainte ca Saturn să părăsească Balanţa, pentru a reflecta la tot ce aţi învăţat în decursul ultimilor ani despre dumneavoastră, despre persoanele cele mai apropiate şi despre relaţii în general. Veţi descoperi că atitudinile vi s-au schimbat la fel de mult ca şi cunoaşterea naturii umane.

Bani şi succes.

Venus tranzitează Fecioara, casa a şasea, între 3 şi 28 octombrie, astfel încât acesta este un interval ideal pentru a vă consolida relaţiile cu colegii, la locul de muncă, dar şi în afară. în acelaşi timp însă ţineţi-vă departe de o relaţie sentimentală la locul de muncă, deoarece nu va fi pe placul companiei. Iar oamenii vor afla de existenţa ei, oricât de greu v-ar fi să credeţi.

Turbulenţe planetare.

Saturn intră în Scorpion, casa a opta, pe 5 octombrie, începând să-şi exercite o influenţă de doi ani şi jumătate care îndeamnă la prudenţă financiară, la reducerea datoriilor şi avertizează asupra posibilităţii de micşorare a veniturilor. Totuşi, Luna plină din Taur, casa a doua, de pe 29 octombrie, vă va arăta rapid direcţia în care trebuie să economisiţi şi ce paşi să întreprindeţi pentru a dobândi securitate financiară
Zile favorabile: 5, 10, 13, 18, 19, 22, 28, 31

Zile nefavorabile: 5, 10, 11, 12, 20, 21, 24,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Octombrie 2012

1 Comentriu to “Lunar Berbec Octombrie 2012”

  1. Ecaterina Oancia says:

    Multumesc foarte mult. As dori sa va intreb de ce nu se mai difuzeazaprezentarea generala de la inceputul emisiunii “Pasul Fortunei”. Dupa parerea mea era o parte foarte interesanta de care eu chiar tineam cont. Oricum, e bine si asa. Cu deosebita stima si consideratie,

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop URANIA LUNAR IULIE 2014

Horoscop URANIA Zodiacul Sefului

HOROSCOP 2014-Aspecte ZODII

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie nu a fost difuzata! Din cate se pare emisiunea a fost difuzata in aceasta saptamana ! Ne cerem scuze!

Miercuri, 22.07.2014 Luna în Rac, de la 21:15 în Leu. Ar trebui să ne dedicăm azi activităţilor casei, discuţiilor legate de familie. Sfat culinar: evitaţi mâncărurile grele, azi vor pica de două ori mai greu.

Personalitati nascute pe 23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar­lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI