Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Noiembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Noiembrie 2012

Avantaje planetare.

Veţi fi în cea mai bună formă începând de pe 17 noiembrie, cu planeta Marte în semnul dumneavoastră natal. Uneori va fi greu să ţineţi pasul cu toate activităţile în care v-aţi implicat, totuşi efortul vă va fi răsplătit mult timp de acum încolo. Aveţi grijă să dormiţi suficient, ceea ce va fi o problemă uneori. De asemenea, încetiniţi ritmul şi fiţi concentrat când lucraţi în bucătărie sau cu diverse unelte. Marte poate atrage un accident într-o clipită.

Relaţii.

Dacă veţi fi conştient de latura negativă a planetei Mercur în mers aparent retrograd, aceasta poate fi una dintre cele mai bune luni ale anului din punct de vedere social. Veţi intra în legătură cu mulţi prieteni în săptămânile de după Luna nouă (eclipsă solară) din Scorpion, de pe 13 noiembrie. întâlniţi-vă cu cât mai mulţi şi acceptaţi invitaţiile pe care le primiţi. Toate se vor dovedi oportunităţi excelente pentru a vă spori lista de contacte utile şi în acelaşi timp vă vor echilibra existenţa în această lună intensă.

Bani şi succes.

Statutul şi popularitatea continuă să vă crească, mulţumită prezenţei planetei Venus în Balanţă, casa a zecea, până pe 22 noiembrie. La fel de favorabilă este Luna plină (eclipsă lunară) din Gemeni, casa a şasea, a muncii zilnice, de pe 28 noiembrie. Faceţi tot ce puteţi pentru a face impresie bună unor persoane importante. Norocul este de partea dumneavoastră.

Turbulenţe planetare.

Ascultaţi-vă al şaselea simţ şi luna aceasta. Va fi activ cât timp Mercur se va afla în Săgetător, casa a douăsprezecea, şi mai ales după ce planeta aceasta intră în mers aparent retrograd pe 6 noiembrie. După ce se retrage în Scorpion, casa a unsprezecea, pe 14 noiembrie, este recomandabil să confirmaţi ore, date şi locuri pentru ieşiri cu prietenii şi evenimente sociale. Pot apărea de asemenea neînţelegeri, dar veţi fi în stare să le limpeziţi repede după ce Mercur îşi va relua mersul direct pe 27 noiembrie.
Zile favorabile: 4, 8, 9, 11, 12, 15, 20

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Noiembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI