Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Luna nouă din Taur, de pe 21 aprilie, vă accentuează casa a noua, a călătoriilor lungi şi a cunoaşterii. înglobaţi ambele domenii în viaţa dumneavoastră. Planificaţi o călătorie, participaţi la o conferinţă, urmaţi un curs pe termen scurt sau relaxaţi-vă într-o destinaţie de vacanţă. Oricare dintre acestea vă va satisface dorinţa de aventură, învăţare şi schimbarea de decor.

Relaţii.

Luna aceasta două planete îşi reiau mersul direct: Mercur în Peşti, casa a şaptea, pe 4 aprilie, şi Marte în semnul dumneavoastră natal, pe 14 aprilie. Problemele ivite recent în relaţii se vor diminua treptat şi veţi fi în stare să soluţionaţi orice dificultăţi, lăsându-le în urmă şi trecând mai departe. Mai înainte însă aveţi grijă să evitaţi o neînţelegere majoră cu cineva apropiat.

Bani şi succes.

Luna plină din Balanţă, casa a doua, de pe 6 aprilie, vă reaminteşte să vă încadraţi în bugetul întocmit şi să nu cheltuiţi în plus, chiar dacă veţi câştiga ceva mai mult. în săptămâna de după Luna plină puteţi avea norocul unor chilipiruri, dacă vă faceţi timp să căutaţi vânzări cu reduceri şi cupoane pentru discounturi. Căutaţi haine pentru serviciu, pentru dumneavoastră şi partenerul de viaţă, dar interesaţi-vă dacă magazinul acceptă returnarea produselor.

Turbulenţe planetare.

Puteţi avansa în carieră după ce planeta Venus intră în Gemeni, casa a zecea, pe 3 aprilie. încercaţi totuşi să rămâneţi discret în săptămâna respectivă, fiindcă alte aspecte planetare dificile ar putea provoca neînţelegeri sau chiar o ceartă încinsă. Aveţi grijă să obţineţi confirmarea de la sursă a tuturor instrucţiunilor şi proiectelor. Nu luaţi de bun doar cuvântul unui coleg. Dacă o faceţi, vina va fi a dumneavoastră.

Zile favorabile: 4, 18, 12, 14, 17, 21,22,23, 27

Zile nefavorabile: 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 16,24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara/ Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

1 Comentriu to “Lunar Fecioara Aprilie 2012”

  1. daniela fasca says:

    Multumesc Urania!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI