Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Venus în Peşti, casa a şaptea, începând din 14 ianuarie, este ideală pentru dragoste, romantism şi afecţiune. Vă veţi bucura de timpul petrecut cu prietenii apropiaţi, iar oamenii vor fi serviabili şi deschişi faţă de solicitările dumneavoastră. Fiţi la fel de binevoitor şi veţi aduce voioşie în vieţile altora.

Relaţii.

Completaţi-vă agenda cu evenimente sociale, deoarece Luna plină din Rac, de pe 9 ianuarie, vă aduce în centrul atenţiei casa a unsprezecea, a prieteniei. Influenţa aceasta favorizează de asemenea munca în echipă şi alte activităţi de grup şi este o oportunitate excelentă pentru networking. Este recomandabil totuşi să evitaţi întâlnirile sau primele contacte cu o posibilă relaţie sentimentală în jurul datelor de 7, 14 şi 20 ianuarie, când personalităţile pot intra în conflict.

Bani şi succes.

Luna nouă din Vărsător, casa a şasea, de pe 23 ianuarie, va conferi energie activităţii profesionale şi ar putea atrage o creştere salarială sau o primă, alături de laude pentru o treabă bine făcută. Sunt posibile călătorii de afaceri ori puteţi participa (sau preda) la un curs de instruire sau la o conferinţă. Dacă doriţi să urmaţi un curs pentru a deprinde o abilitate specifică, întrebaţi-vă angajatorul despre posibilitatea decontării. Data Lunii noi este un moment bun dacă doriţi să aplicaţi pentru o slujbă.

Turbulenţe planetare.

La răstimpuri veţi avea impresia că viaţa „bate în retragere” când planeta Marte va intra în mers retrograd în semnul dumneavoastră între 24 ianuarie şi 14 aprilie. Frustrarea va face parte din scenariu, ca şi dorinţa de a împinge lucrurile mai departe. Adoptaţi o viziune diferită. Folosiţi acest interval pentru a încheia unele proiecte neterminate şi a vă gândi la ce anume doriţi să realizaţi de acum şi până peste circa doi ani, când Marte va reveni în semnul dumneavoastră. Veţi fi pe deplin pregătit să îmbrăţişaţi obiective noi în aprilie.

Zile favorabile: 3, 12, 13, 17, 21, 22, 25, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Ianuarie 2012

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI