Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iulie 2012

Avantaje planetare.

Deşi în general nu este cazul să aşteptaţi cu entuziasm perioadele în care planeta Mercur este în mers aparent retrograd, de data acesta poate fi altfel. Mercur, care vă guvernează semnul natal, va fi în această situaţie în Leu între 15 iulie şi 8 august. Plasat în casa a douăsprezecea, vă va amplifica intuiţia şi va fi un ajutor important dacă trebuie să căutaţi informaţii. Visele pot oferi de asemenea intuiţii, aşa încât ţineţi hârtie şi pix pe noptieră şi notaţi imediat ce vă treziţi.

Relaţii.

Luna nouă din Rac, de pe 19 iulie, aduce în centrul atenţiei casa a unsprezecea, făcând ca luna aceasta să fie una dintre cele mai bune pentru relaţiile de prietenie şi evenimentele sociale. Implicarea într-un club sau într-o organizaţie vă poate pune în legătură cu oameni noi. De asemenea, puteţi avea eficienţă într-un proiect de grup la serviciu. Veşti bune pot apărea într-o discuţie confidenţială cu un şefia începutul sau jumătatea lunii iulie, dar concretizarea lor poate dura o vreme.

Bani şi succes.

Planeta Marte intră în Balanţă, casa a doua, pe 3 iulie, aceeaşi zi în care are loc faza de Lună plină. Deşi Marte va agrava iniţial criza financiară, veţi avea oportunitatea de a maximiza câştigurile şi aţi putea beneficia de o mică creştere salarială la sfârşitul lui iulie. Puteţi încasa bani şi ducând la o consignaţie obiecte pe care nu le mai folosiţi, aşa încât motivaţi-vă şi faceţi curăţenie în debara.

Turbulenţe planetare.

Problemele de luna trecută continuă să evolueze, deoarece Luna plină din Capricorn, de pe 3 iulie, activează planetele Uranus şi Pluton. Vă puteţi aştepta la şi mai multe solicitări de natură financiară, inclusiv la cheltuieli neaşteptate, posibil asociate copiilor. Condiţiile vor începe totuşi să se destindă spre mijlocul lunii, când vor începe să apară soluţii.

Zile favorabile: 7, 8, 12, 22, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Fecioara eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI