Horoscop Urania 8-14 Decembrie 2018

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Decembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Iunie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iunie 2012

Avantaje planetare.

Viaţa acasă va deveni frenetică după ce 1 una plină (eclipsă lunară) din Săgetător, de pe 4 iunie, va transfera energie casei a patra. Cum planeta Marte din semnul dumneavoastră natal formează un aspect cu Luna plină, veţi fi în viteză maximă, conducându-i pe toţi şi toate. Este o perioadă excelentă pentru reparaţii casnice, curăţenie şi îngrijirea grădinii.

Relaţii.

Planetele Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn sunt în cuadratură luna aceasta, putând declanşa dificultăţi cu un prieten, un grup sau o organizaţie în care sunteţi implicat. Este recomandabil să-i cunoaşteţi pe prietenii copiilor dumneavoastră şi pe părinţii lor şi de asemenea să Ie monitorizaţi activităţile on-line. Manifestaţi fermitate dacă doriţi ca un copil să pună capăt unei prietenii, iar după aceea verificaţi dacă v-a respectat cerinţa.

Bani şi succes.

Sunteţi în plină ascensiune, graţie planetei expansive Jupiter, care intră în Gemeni, casa a zecea, pe 11 iunie. Această influenţă lungă de un an vă poate aduce câştiguri însemnate şi creşterea popularităţii. Aţi putea vedea rezultate imediate în săptămânile de după Luna nouă de pe 19 iunie în acelaşi semn, posibil când planeta Venus îşi reia mersul direct în Gemeni pe 28 iunie. Nu vă simţiţi totuşi obligat să dăruiţi ceea ce nu vă puteţi permite, chiar dacă este cazul să susţineţi eforturile unui prieten.

Turbulenţe planetare.

Deoarece planetele Uranus din Berbec şi Pluton din Capricorn vă tranzitează casele a opta şi a cincea, aspectul astrologie dificil dintre ele poate declanşa evenimente asociate finanţelor, unei relaţii sentimentale, asigurărilor sau copiilor. Nu este momentul pentru a risca fonduri. Sunt de asemenea posibile cheltuieli suplimentare legate de copii. Şi nu îngăduiţi nimănui să vă convingă să giraţi un împrumut, oricât de mult ar insista.

Zile favorabile: 7, 8, 13, 17, 18, 22, 23, 26, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iunie 2012

2 Comentarii to “Lunar Fecioara Iunie 2012”

  1. Sumurducan says:

    Cea mai buna emisiune de astropredictii din ţară,e fara dar si poate Urania.

  2. lacramioara says:

    este cel mai bun horoscop!va multumesc ca existati!

Adauga Comentariu

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Decembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 06.12.2018 Luna în Berbec, de la 22:40 în Taur. Aveţi multă energie, deci faceţi mult sport. Ca să fie mai plăcut, ieşiţi seara cu prietenii. Sfat culi¬ nar: lasagna cu spanac şi ricotta.

6 decembrie - John Singleton Mosby, William S. Hart, Joyce Kilmer, Lynn Fontanne, Ira Gershwin, Agnes Moorehead, Dave Brubeck, Wally Cox, David Ossman, Tom Hulce, Steven Wright, Peter Buck, Andrew Cuomo, Otto Gustav Nils Nordenskjold, Andrew J. Howard.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI