Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Fecioara Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Octombrie 2012

Avantaje planetare.

între 3 şi 28 octombrie, când planeta Venus vă tranzitează semnul natal, sunteţi în formă maximă, strălucitoare. Activaţi-vă şarmul şi stabiliţi legături cu oamenii. Majoritatea vor fi încântaţi să vă satisfacă dorinţele, iar cei care n-o pot face vă vor îndrepta spre altă sursă. Puteţi de asemenea aplica pe cont propriu magia aceasta. împărtăşiţi-vă dorinţele universului şi aşteptaţi cu încredere ca ele să devină realitate.

Relaţii.

Activităţile casnice şi în familie se accelerează după ce planeta Marte intră în Săgetător, casa a patra, pe data de 7 octombrie. Dificultatea va consta în a-i strânge pe toţi laolaltă timp suficient pentru a face planuri de familie. Continuaţi să încercaţi şi veţi reuşi. Este posibil ca o persoană de care n-aţi mai auzit de mulţi ani să ia legătura cu dumneavoastră în jurul datei de 29 octombrie, cu Lună plină în Taur, casa a noua. Nu credeţi însă tot ce auziţi. Cel puţin în parte vor fi născociri.

Bani şi succes.

Finanţele intră într-o perioadă mai bună, mulţumită Lunii noi din Balanţă, casa a doua, de pe 15 octombrie. Puteţi sau nu să câştigaţi mai mult, însă cheltuielile nu vor fi peste medie. înţelept ar fi să economisiţi pentru lunile viitoare.

Turbulenţe planetare.

Planeta Saturn începe o nouă fază în luna acesta, când intră în Scorpion, casa a treia, pe 5 octombrie. Este una dintre cele mai bune influenţe pentru învăţare şi un moment excelent ca să urmaţi cursuri pentru a avansa în carieră. Pe măsură ce Saturn înaintează prin Scorpion în următorii doi ani şi jumătate, fie că vă veţi întări legăturile cu fraţii/surorile, fie vă veţi distanţa de aceştia. Acţionaţi în direcţia rezolvării oricăror probleme şi nu intraţi într-un şablon de gândire la trecut. Priviţi spre viitor, în timp ce beneficiaţi de pe urma cunoaşterii şi experienţei pe care aţi câştigat-o.

Zile favorabile: 2, 3, 5, 8, 13, 16,21,24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI