Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu 22 Iunie -22 Iulie 2011

Postat de Urania Horoscop On 17 - June - 2011

<

Nu uitaţi motto-ul perioadei: „Vorbă dulce mult aduce.” Apropierea Soarelui de Mercur, zeul cuvântului, vă vrea caldă, cooperantă, relaxată, neduşmănoasă. Nu vorbiţi în plus, căci ideile vă pot fi furate, şi nu bârfiţi – de asta depinde dacă cei din jur vă susţin sau vă întorc spatele. Jupiter vă susţine cariera, iar Venus vă asigură suportul prietenilor. Perioadă excelentă pentru relaxare. Plecând la drum, evitaţi anturajele şi persoanele dubioase.
Reperele succesului
Zile favorabile: 26 iunie, 6,10, 20 iulie
Zile dificile 23 iunie, 1, 8,15 iulie
Interese prioritare, aventuri romantice, copii, echilibru interior
Talismanul Iunii: hiacint
Dragoste şi sex
Între 22 şi 30 iunie. Dragostea vă aduce o stare de euforie. Pregătiţi-vă de aventuri, uitaţi de grijile zilnice – vă aşteaptă distracţii şi întâlniri pasionale! Viaţa intimă va fi la înălţime, în special pe 22 iunie. Dragostea vă poate ajuta chiar să vă schimbaţi statutul social ori să avansaţi în carieră. Pe 24-25 iunie nu se recomandă dispute legate de idealuri şi viziunea asupra vieţii, acceptaţi faptul că părerile dvs. diferă ca pe ceva normal. Pe 28-29 iunie puteţi pune capăt unei relaţii devenite deja o povară – renunţaţi la ea sau treceţi-o la capitolul „prietenie”, între 1 şi 10 iulie. Nativii din Leu ar trebui să petreacă ziua de 1 iulie, a eclipsei de Soare, în solitudine, pregătindu-se pentru un nou ciclu de viaţă. Pe 3-4 iulie creşte irascibilitatea: încercaţi să vă controlaţi! Pentru întâlniri romantice sunt potrivite zilele de 9-10 iulie, când veţi fi deja într-o formă excelentă. Între 11 şi 22 iulie. 11 iulie este o zi favorabilă iubirii, aşadar bucuraţi-vă de compania iubitului. Datorită influenţei lui Mercur, aptitudinile dvs. comunicative sunt acum la înălţime şi vă veţi înţelege în orice privinţă. Pe 12-13 iulie uitaţi de toate, lăsaţi-vă acaparată de dragoste – întâlniţi-vă cu iubitul, distraţi-vă. 17 iulie e o zi favorabilă vieţii intime. ÎNTÂLNIRE ROMANTICĂ Serile de vară sunt parcă făcute pentru întâlniri romantice. Plimbaţi-vă împreună până târziu prin parc sau pe malul mării! Ori puteţi începe întâlnirea cu o cină uşoară la o terasă, apoi puteţi continua seara în club, într-o atmosferă incendiară, dansând până în zori.

Familie

În casa dvs. domneşte o atmosferă plăcută. Toate situaţiile complicate se rezolvă cu succes, stările de tensiune practic nici nu există. Pe 7-8 iunie apare posibilitatea unor conflicte cu oameni din apropiere, vecini. Fiţi atentă, nu provocaţi dvs. cearta! Cele mai potrivite zile pentru întâlniri cu părinţii şi alte rude sunt 9 şi 11 iulie. Pe 10 iulie e posibilă o ceartă ce poate duce la despărţire. Nu începeţi discuţii serioase. 12 şi 13 iulie sunt zile potrivite pentru a sta mai mult cu copilul – jucaţi-vă cu el sau faceţi o drumeţie. Cu copiii mai mari discutaţi despre viitorul lor, ajutaţi-i să-şi găsească drumul.
Sănătate şt energie
Aveţi foarte multă energie, pe care trebuie să o consumaţi, pentru a preveni unele probleme de sănătate, de exemplu, insomniile. Faceţi un sport sau ieşiţi mai des la plimbări lungi prin parc, ocupaţi-vă de grădinărit ori mergeţi la ţară. Starea psihică va necesita şi ea multă atenţie: vă puteţi adresa unui specialist sau puteţi face exerciţii de relaxare, de yoga, auto training. ALIMENTUL LUNII. Fructele uscate – cele care au acumulat în ele energie solară
Timp liber
În această perioadă nu se recomandă călătoriile. Petreceţi-vă timpul liber în singurătate, în special pe 1-2 iulie, în zilele eclipsei de Soare. În viaţa dvs. se anunţă schimbări pozitive. Meditaţia vă ajută să vă refaceţi forţele în mod eficient. Energia dată de Venus şi Marte favorizează comunicarea intensă cu prietenii sau chiar şi cu persoane pe care nu le cunoaşteţi prea bine. Dar nu uitaţi: acum sunt mai importante nu întâlnirile de toate felurile, ci creativitatea. Aşa că înscrieţi-vă la cursuri de dans sau de desen. Pentru întâlniri cu prietenii e potrivită ziua de 29 iunie. 12-13 iulie sunt cele mai potrivite zile pentru a vă dedica unui hobby. SURSA DE ENERGIE. Malul mării sau al unui fluviu. Bucuraţi-vă de fiecare clipă!
Bani şi carieră
În sfera financiară totul se aranjează de minune. Primiţi atâţia bani câţi vă trebuie pentru a trăi şi a crea, deci vă puteţi relaxa. Important e să nu vă afişaţi agresiv ambiţiile, căci riscaţi pierderi materiale. 5-6 iulie sunt zile bune pentru shopping. Cariera dvs. are o tendinţă ascendentă – influenţa lui Jupiter atrage în viaţa dvs. oferte incitante, legate de avansare, fiindcă nivelul dvs. profesional e tot mai apreciat. 26 iunie e o zi excelentă pentru interviuri, găsirea unui loc de muncă mai bun. Ascultaţi părerile prietenilor şi ale cunoştinţelor. Aveţi energie, vă aruncaţi în luptă şi e foarte bine: nu e momentul să staţi cu mâinile în sân. ACHIZIŢIA LUNII. Obiecte care vă vor decora locuinţa – tablouri, veselă, perne decorative.
Cheia succesului
Norocul vă însoţeşte în tot ce ţine de activităţi sociale şi carieră – în sfârşit veţi fi apreciată la adevărata dvs. valoare. Cineva dintre prieteni vă face o propunere interesantă, nu e cazul să o refuzaţi.

Horoscop Urania Lunar-Leu 22 Iunie – 22 Iulie 2011

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI