Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / iulie 2012

Avantaje planetare.

Luna nouă din Rac, casa a douăsprezecea, de pe 19 iulie, precum şi energia planetei Mercur aflate în mers retrograd vă îndeamnă să încetiniţi puţin ritmul, pentru a vă putea auzi glasul interior. Veţi aprecia în mod deosebit timpul de relaxare şi veţi recupera orele de somn după zilele foarte ocupate de la începutul lunii.

Relaţii.

Pe 3 iulie, planeta Marte intră în Balanţă, casa a treia, a comunicării şi călătoriilor scurte. încercaţi să evitaţi discuţiile şi întâlnirile importante pe datele de 17 şi 18 iulie, când Marte va intra în conflict cu Uranus şi Pluton. Zilele acestea pot declanşa de ase¬menea o luptă pentru putere sau un conflict cu un coleg de muncă. Străduiţi-vă să vă ţineţi deoparte. Oamenii nu vor fi dispuşi să vă asculte sau să facă compromisuri, aşa încât nu vă irosiţi vremea. în acelaşi timp, fiţi foarte atent la naveta zilnică.

Bani şi succes.

Aşteptaţi-vă la două săptămâni stresante la locul de muncă, după Luna plină din Capricorn, casa a şasea, de pe 3 iulie. Veţi fi împins să faceţi mai multe în timp mai scurt. Pot veni veşti privind schimbări majore la serviciu, care vă vor afecta direct sau indirect. Totuşi, deoarece planeta Mercur intră pe 15 iulie în mers retrograd, ar putea trece câteva luni până să aflaţi toate detaliile.

Turbulenţe planetare.

Fiţi pregătit pentru frustrări periodice, după ce planeta Mercur intră în mers retrograd la mijlocul lunii iulie. Planurile şi obiectivele personale sunt supuse la amânări şi confuzii, şi va fi uşor să încurcaţi date, ore şi locuri. Acest interval este în acelaşi timp un soi de cadou din partea universului. Folosiţi perioada retrogradă, care durează până la 8 august, pentru a stabili lucrurile pe care doriţi să le realizaţi în cele douăsprezece luni care vor urma Lunii noi din august din semnul dumneavoastră natal.
ZILE FAVORABILE: 1, 5, 6, 14, 15, 16,20, 23, 28, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / iulie 2012

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI