Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Şarmul şi charisma vă sunt inegalabile după 6 septembrie, când planeta Venus se află în semnul dumneavoastră natal. Influenţa aceasta vă amplifică de asemenea puterea de atracţie, de aceea concentraţi-vă asupra lucrurilor pe care le doriţi şi apoi cereţi-i universului să vi le ofere. Veţi avea norocul de partea dumneavoastră.

Relaţii.

Prezenţa planetei Mercur în Balanţă, casa a treia, începând cu data de 17 septembrie poate antrena schimburi dure de cuvinte cu un coleg sau cu un şef, în principal din cauza unor evenimente stresante. Umpleţi-vă mintea cu gânduri calme şi încercaţi să vă detaşaţi emoţional. Răbufnirile nervoase nu vor modifica personalitatea cuiva şi nici nu vor schimba situaţia. în acelaşi timp, în toiul clocotului, veţi purta o discuţie înălţătoare cu un prieten, care vă va inspira să priviţi cu optimism spre viitor.

Bani şi succes.

Luna nouă din Fecioară, de pe 16 septembrie, v-ar putea mări contul bancar cu o sumă salutară. Economisiţi o parte din bani, cheltuiţi o parte, dar nu îngăduiţi naturii dumneavoastră generoase să se lase purtată de val, mai ales cu prietenii. Păstraţi sentimentul acela pentru dumneavoastră şi familie. Oferiţi-le celor dragi o seară specială în oraş.

Turbulenţe planetare.

Planetele Uranus şi Pluton intră din nou în conflict luna aceasta, la fel cum au facut-o şi în iunie. Deşi veţi simţi efectele acestei cuadraturi la începutul lui septembrie, ele vor fi cel mai vădite când Luna plină din Berbec, de pe 30 septembrie, activează ambele planete. Ca şi în iunie, evitaţi să călătoriţi pe toată durata lunii – îndeosebi în ultimele două săptămâni. De asemenea, fiţi foarte precaut când şofaţi. Aşteptaţi-vă ca orice chestiune de la slujbă ce a apărut în iunie să ia amploare şi încercaţi să nu programaţi întâlniri şi discuţii pentru data de 20 septembrie sau la sfârşitul lunii. Orice probleme juridice care au început în iunie pot fi încheiate acum, dar probabil că nu aşa cum v-ar fi plăcut.
Zile favorabile: 3, 6, 7, 13, 17, 21, 25, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Septembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI