Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Peşti Octombrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Octombrie 2012

<

Avantaje planetare.

O vacanţă sau doar o „evadare” pe durata unui weekend ar putea asigura exact schimbarea de decor de care aveţi nevoie pentru a vă destinde şi împrospăta spiritul. Este o modalitate excelentă de a folosi aspectele planetare pozitive din Scorpion, casa a noua. Evitaţi totuşi ultima săptămână a lunii, când sunt posibile întârzieri din cauza vremii. Dacă nu vă puteţi lua acum nişte zile libere, înlocuiţi-le cu un curs de scurtă durată, care vă va spori creativitatea. Puteţi căpăta chiar imboldul de a reveni pe băncile şcolii după ce planeta Saturn va intra în Scorpion pe 5 octombrie.

Relaţii.

Dragostea şi romantismul vor fi în centrul atenţiei când planeta Venus va călători prin Fecioară, casa a şaptea, între 3 şi 28 octombrie. Acordaţi-le mai mult timp celor dragi şi planificaţi o seară în doi cu partenerul de viaţă la începutul lunii. O prietenie s-ar putea adânci considerabil în luna aceasta sau veţi fi atras din punct de vedere sentimental de o persoană pe care o cunoşteaţi de mai mult timp.

Bani şi succes.

Sfera financiară urmează un curs ascendent în luna aceasta, cu Luna nouă în Balanţă, casa a opta, pe 15 octombrie. In săptămâna anterioară puteţi căpăta veşti bune aşteptate de mult timp şi posibil o creştere salarială sau beneficii suplimentare pentru dumneavoastră sau partenerul de viaţă.

Turbulenţe planetare.

Viaţa se linişteşte oarecum după nişte luni dificile şi vă puteţi aştepta pe viitor la zile şi chiar săptămâni mai calme. Doar planeta Marte va mai stârni uneori lucrurile după ce va intra în Săgetător, casa a zecea, a carierei şi a statutului, pe 6 octombrie. Abordaţi orice neplăcere cu şarm şi delicateţe şi străduiţi-vă să vă împrieteniţi cu cei care nu sunt tocmai susţinătorii dumneavoastră principali. Fiţi însă sceptic în privinţa oricui încearcă din răsputeri să vă cucerească.
Zile favorabile: 2, 3, 8, 12, 16, 21, 24, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Octombrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI