Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Septembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Septembrie 2012

Avantaje planetare.

Luna aceasta aduce în prim plan vecinii, fraţii şi o viaţă cotidiană în ritm rapid, deoarece Luna nouă din Fecioară, de pe 16 septembrie, vă evidenţiază casa a treia. Profitaţi de momentul acesta pentru a vă cunoaşte vecinii, eventual implicându-vă într-un proiect comunitar. Sectorul acesta este asociat de asemenea cu învăţarea, aşa că gândiţi-vă să urmaţi un curs rapid pur şi simplu de plăcere. Şi aveţi grijă să vă stabiliţi limite pentru convorbirile telefonice, mesajele e-mail şi altele similare, întrucât vă pot consuma o grămadă de timp.

Relaţii.

întâlnirile cu prietenii şi petrecerea de timp cu copiii continuă să fie priorităţile lunii acesteia, când planeta Marte avansează în Scorpion, casa a cincea. Puteţi avea însă probleme cu o relaţie sentimentală la începutul ori la sfârşitul lui septembrie. Nu vă pripiţi, dar nici nu amânaţi finalul, dacă este opţiunea cea mai bună pentru dumneavoastră.

Bani şi succes.

Chestiunile băneşti continuă pe un făgaş ascendent luna aceasta, mulţumită prezenţei planetei Venus în Leu, casa a doua, începând cu data de 6 septembrie. Puteţi să faceţi o descoperire norocoasă şi să vedeţi cum o creştere salarială obţinută luna trecută vă apare în cec. în general însă veţi dispune de fondurile necesare când veţi avea nevoie de ele. Fiţi totuşi pregătit pentru unele cheltuieli suplimentare asociate copiilor.

Turbulenţe planetare.

Ziua de 19 septembrie aduce a doua cuadratura dintre Uranus şi Pluton de anul acesta, dar o veţi percepe mai intens în junii datei de 30 septembrie, când Luna plină în Berbec activează acest aspect. Evenimentele vă vor implica relaţiile, cariera şi viaţa casnică, cu schimbări în toate sau doar în unele dintre aceste sectoare. Nu este momentul pentru a invita pe cineva să se alăture gospodăriei dumneavoastră, indiferent dacă este un coleg de apartament, o rudă sau o relaţie sentimentală.

Zile favorabile: 1, 3, 5, 6, 9, 13, 27, 28, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/ Septembrie 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI